Ужас в Дупница! Баща на малко дете размята члена си пред ученици, жена му в шок

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

15.02.2022 г.    15.02.2022 г.    209 Plami_1991Plami_1991

Ужас в Дупница! Баща на малко дете размята члена си пред ученици, жена му в шок

Блог » Други теми

Ужас-в-Дупница-Баща-на-малко-дете-размята-члена-си-пред-ученици-жена-му-в-шок

Граждански арест се извършва в момента в Дупница, съобщава Struma.bg. Случило се е нещо потресаващо, по първоначална информация дупнишките полицаи са арестували педофил, който се е гаврил с дете в училище. Запознати споделят, че това не е първата негова проява на педофилни действия и, че задържаният мъж се е гаврил с поне 9 деца преди това.

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-месомелачки

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

дупница дете ужас баща малко размята члена пред ученици жена шок това url гаврил https споделят преди деца поне мъж задържаният действия педофилни проява novini негова първата други полицаи запознати случило граждански арес