Съвети при строеж на еднофамилна къща

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

24.03.2022 г.    24.03.2022 г.    663 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Съвети при строеж на еднофамилна къща

Блог » Строителство и ремонт

Съвети-при-строеж-на-еднофамилна-къща

Изграждането на къща не е толкова лесно и затова е важно да се започне от самото начало по всички необходими параграфи, за да не се окаже на по-късен етап, че нещата ще се объркат и това неминуемо води и до загуба на финанси, не само време.

Затова тук със строителна фирма МД-90 ще проследим някой от най-належащите правила застроеж на еднофамилна къща:

- Изберете терена, като обърнете внимание дали все пак наблизо минават подпочвени води, терена дали е върху скалиста основа, пясък или има съществена денивилация и т.н. Може да Ви изглежда, че тези фактори нямат кой знае какво значение, но в процес на на работа, ще се убедите, че това не е точно така.

- Ако на терена има стара постройка, желателно е да я съборите, а не да пристроявате към нея, което е по-лесно. Най-вероятно щом е стара, значи вече е паянтова, нестабилна и това ще Ви донесе само оскъпяване на строежа в пъти повече от новото строителство.

Огледайте се наоколо и вижте каква е инфраструктурата на района и нейното застрояване. Следвайте нейните специфични особености, не рискувайте със стил, който няма нищо общо с този на околните къщи край вас, ще изглеждате сякаш Вашата къща е преместена отнякъде и не пасва на местната инфраструктура, което не е за предпочитане. Вие все пак ще живеете там и трябва да сте част от този район, а не да се откроявате като „червен светофар”.

- Не на последно място е важно да си изберете подходящ изпълнител на строежа и нашият съвет е това да бъде от началото до края на строежа и въвеждането му в експлоатация. Така отговорността ще е на само една фирма – изпълнител, а и успоредно няма да имате ангажименти с отделните етапи и търсенето на отделни звена за изпълнение на строежа. Разбиването и на части ще оскъпи строежа, както и времето за неговото изпълнение.

Повече за Нас, наши проекти и изпълнени строежи, може да намерите на сайта и блога ни на адреса за Варна и област – www
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Инвестиране-в-сглобяеми-къщи-плюсове-и-минуси

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

къща строежа строеж еднофамилна това url съвети терена при само изпълнение най което изберете дали като все пак стара така има може изпълнител със фирма повече този важно води строителство лесно затова няма стил живеете