Мъжки и дамски обувки, тенденция 2021-2022г

Блог, Блог със статии и интересни факти, Мода и стил

22.04.2022 г.    22.04.2022 г.    345 hemingheming

Мъжки и дамски обувки, тенденция 2021-2022г

Блог » Мода и стил

Мъжки-и-дамски-обувки-тенденция-2021-2022г

Изолацията заради COVID-19 вероятно ще приключи, но последствията от нея ще ни преследват дълго време във всички области на живота. Модата не е изключение: колекцията от обувки 2021/22 е вдъхновена от желанието да бъдете близо до природата, но също и от желанието за домашен комфорт и търсенето на спокойствие.

„Полезността“ е не само социално кредо на новия сезон , но и съзнателна позиция на дизайнерите. И така, сред популярните тенденции, които ни очакват следващата есен, се открояват обувките с висока платформа. Модерните модерни обувки ще бъдат толкова гъвкави по стил и кройки, че сред такова море от разнообразие всеки господин или дама ще могат да намерят своя перфектен чифт, който да подчертава техния индивидуален стил и уникален вкус.

Мокасини с платформа или токчета

Вечно актуалния тип обувки, който през годините мина през доста изменения и варианти. Може би най-популярният модел за сезон есен-зима 2021 г. Ще бъдат същите класически мокасини, както на нежна, така и на дебела груба подметка. Модели от кожа и велур, а разнообразието от цветове със сигурност ще радва окото. Новите модели варират от ултра плоски версии с метални катарами до такива с видими шевове и широк ток. Ще има както модели с изчистен дизайн, така и мокасини украсени с катарами, каишки и метални пластини.

Обувки с плоски върхове

Има няколко вариации: обувки с изключително широк квадратен връх, модели с тесен, дълъг, почти невидим квадратен връх и обувки със заоблен квадрат. Струва ни се, че всички тези модели заслужават внимание и определено ще намерят своите фенове.

Маратонки и кецове

Днес изобилието от модерни маратонки радва и всяка жена, независимо от възрастта, ще може да избере за себе си чифт идеални маратонки за всеки повод. Този вид обувки отдавна е напуснал тенис игрищата и стадионите, превръщайки се в универсалната обувка за всеки ден. Ходене на кино и среща с приятели, свободно стилно облекло за офиса, пазаруване или почивка - навсякъде ще се предпочете модерен чифт маратонки. Отдавна вече не се държи на известната марка, по-скоро се набляга на самата визия на обувката, разпростираща се от класическата бяла маратонка, до налудничавата шарения и ярките, набиващи се на очи електрикови цветове. През последните години видяхме много версии, но напоследък са актуални маратонките хибриди, съчетавайки типа маратонки-обувки или маратонки-боти.

Боти и кубинки

Срещата ни с модерни чифтове обувки в мъжки и милитари стил далеч не е новост, защото през изминалите есенно-зимни сезони сме срещали подобен стил на дамски и мъжки обувки. Новото изобилие от груби и армейски боти, като много от дамските модели са комбинирани с много елегантност много ще зарадва любителите на тези практични и същевременно красиви обувки, които не се страхуват от кал и киша.

В заключение обувките са незаменим елемент от гардероба, придават цялост и завършеност на образа. Сигурен съм, че мнозина дори не са се замисляли за значението му за хората през цялата история. В съвременния свят обувките служат не само като елемент за удобно и безопасно движение, но и като аксесоар и акцент в образа. Дизайнерите работят непрекъснато, търсят и създават различни нови модели и по-съвършени форми. Те умело украсяват обувките и обмислят всяко на пръв поглед съвсем незначително нещо.

bulmag.net
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Louis-Erard-часовниците-които-нямат-аналог

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

обувки модели маратонки мъжки стил през много или дамски обувките мокасини боти чифт всеки така като модерни тенденция сред широк дизайнерите сезон които есен който има връх квадратен бъдат намерят елемент образа тези