Видове басейни - изграждане според тяхната функционалност и приложение

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

21.06.2022 г.    21.06.2022 г.    320 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Видове басейни - изграждане според тяхната функционалност и приложение

Блог » Строителство и ремонт

Видове-басейни-изграждане-според-тяхната-функционалност-и-приложение

Видовете басейни според тяхната филтрация се разделят на няколко вида, които може да разгледате с нашите консултанти на строителна фирма МД-90 - www.md90.biz

1.Басейн с преливна решетка /както се досещате това е мах ниво което може да се вдига до определено ниво след което прелива чрез преливни решетки в канал до компенсаторен резервоар на басейна. Компенсаторният резервоар е за задържане на водата, която прелива от басейна по този начин регулира количеството вода на едно постоянно водно ниво в басейна като едновременно с това осигурява и филтрацията на водата от замърсители. Тези басейни се изграждат предимно за по-големи мащаби като хотели да речем, тъй като изискват постоянна периодична поддръжка. Тяхното изграждане е с около 25 %с по-висока цена от останалитетъй като има високотехнологични материали и специфичност на изпълнение.

2.Басейн със скимъри или басейни с хоризонтална филтрация – водата стига до горното ниво на басейна с десет см под нивота на борда. Водата не трябва да надвишава средата на скимър за правилното функциониране на системата. При повече хора нивото се вдига до нивото на борда, което е нормално и е предвидено за неговата експлоатация. Филтрирането се извършва чрез скимъра, който ги засмуква от самата водна повърхност.

3.Инфинити басейни – това са басейни, които преливат в определена посока, а може и повече от една или две дори, въпрос на дизайнерско творчество при проектирането му. А може да бъде насочен и в точно определен преливник при желание. Това са на- красивите басейни, особено ако са разположени сред природа и се създава сливане с хоризонта и получаване на една безкрайност. Да уточним също че и те имат компенсатор. който регулира все пак водата в басейна. Тяхната инвестиция е сравнително скъпа, но пък е изключително ефектна като изпълнение и присъствие.

Повече информация за изграждане на басейни, поддръжка и ремонти на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Предимства-на-декоративните-греди-при-строителство-на-къщи

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

басейни изграждане тяхната басейна водата като ниво може според url това което видове при повече приложение функционалност борда поддръжка нивото регулира който една резервоар чрез прелива вдига или изпълнение https които ww