Дренажните системи - устойчивост и иновативност от ново поколение

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

11.07.2022 г.    22.04.2024 г.    457 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Дренажните системи - устойчивост и иновативност от ново поколение

Блог » Строителство и ремонт

Дренажните-системи-устойчивост-и-иновативност-от-ново-поколение

Това е сравнително ново понятие за наличие на устойчивост на дренажна система и е свързано с използването на иновативни системи и много по-дългосрочна експлоатация. Работи се в посока изменение на климата, създаване на една „зелена” инфраструктура и среда. Устойчивите дренажни системи са предвидени за работа с висок интензитет на потребление и с висока оценка на сигурност.

За осъществяването на тези устойчиви промени, работят инженери, еколози и специалисти във всички етапи:

- проектиране на дренажната система

- изпълнение на дренажа по проектни норми

- въвеждане в експлоатация

- поддръжка на съоръжението и неговата работа

- осъществяване на текущ мониторинг и контрол

- анализ на ефективността, съобразена с околната среда

Проследяването и изпълнението на тези устойчиви дренажни системи води до една по-добра градска среда. Създава се по-висок стандарт на инфраструктурата, с обезопасяване при наличие на наводнения, отводнявания на   дъждовни води, химични замърсявания, пречиствателни модули   и т.н.

Една нова устойчива концепция за изграждане на дренажни системи и  решаване на глобалните екологични проблеми в градски условия.  Ползите от нея са съществени както при отчитане на количествените, така и при изменение на качественните показатели и въздействия.

Повече за изграждане на устойчиви дренажни системи и тяхната поддръжка, може да намерите на нашия сайт на строителна фирма МД-90  за Вас на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Енергийност-и-устойчивост-на-новото-поколение-еднофамилни-къщи-и-у-нас

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

системи дренажни устойчивост ново дренажните среда една при иновативност поколение устойчиви тези наличие работа висок поддръжка изменение води експлоатация изграждане url система концепция екологични устойчива решаване