Наръчник при строителство на еднофамилни къщи

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

20.07.2022 г.    07.12.2023 г.    420 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Наръчник при строителство на еднофамилни къщи

Блог » Строителство и ремонт

Наръчник-при-строителство-на-еднофамилни-къщи

За хора, които това не е част от техният живот и професия, строителството е сложен и дълъг процес, който има много неизвестни. Затова когато решите да посроите своя дом е важно да се доверите на хора, които имат дългогодишен стаж и могат да изпълнят строежа от неговото проектиране дори до въвеждането му в експлоатация.

Нашата цел е това да не бъде вашият път към Голгота, а един осъществен проект, който искате в личен план. Това е възможно разбира се, ако следвате нашите съвети на строителна фирма МД-90 за Варна и област - www.md90.biz

- не подценявайте строителните книжа, които съпътстват строежа, тъй като това е важна и неизменна част . Няма смисъл от излишни проблеми и наказателни постановления за нарушенията .

- един строеж може да стартира само при наличие на Разрешение за строеж, което е влязло в сила в необходимият 14 дневен срок /чл. 148 от ЗУТ/.

- трябва да сключите договор с фирма-изпълнител с описани клаузи по договора за изпълнение

фирмата трябва да ви даде гаранции според ЗУТ за строежа и необходимите сертифицирани документи

- на който и от вариантите да се спрете, задължително условие остава строежа да има технически изпълнител, който да следи за работният процес и да носи отговорност за настоящите задачи и тяхната реализация.

- началото на строежа се обявява с Протокол за откриване на строителна линия и площадка и определяне на строителна линия и ниво на строежа, Без него строежа не може да бъде започнат по никакъв друг начин.

Това са само част от правилата за започване на строеж на еднофамилна къща, а повече за строителна фирма МД-90, както и за наши обекти, може да видите на сайта и блога ни на адреса за Вас – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какво-да-изберем-преустройство-на-дома-или-ново-строителство-предимства-и-недостатъци

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

строежа това строителство строителна при който може фирма строеж наръчник част еднофамилни които къщи url само www линия бъде изпълнител има хора трябва зут biz процес един условие спрете вариантите документи остава