Направа на нов покрив - практични съвети за Вас

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

19.08.2022 г.    19.08.2022 г.    308 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Направа на нов покрив - практични съвети за Вас

Блог » Строителство и ремонт

Направа-на-нов-покрив-практични-съвети-за-Вас

При нужда на изграждане на нов покрив на сграда или това ще бъде цялостен ремонт, преустройство и т.н , е важно да знаем някой специфични особености и практични съвети, които ще получите с нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област :

Всеки един материал за покрив има технически данни за експлоатация и характеристики по които може да се ориентирате при избора, който имате да направите за вида покрив.

За да изберем най-удачното и практично решение за покрив е важно да се съобразим с някой съществени фактори, на които ще Ви обърнем внимание: това са тип конструкция, климатичен район, архитектура на сградата, конструкция на къщата, вид наклон на покрива и т.н.

колкото е по-голям самия наклон на покрива, толкова и показателите имат различни функции. За покрив, който има голям наклон се счита този, който е над 7 %. Големият наклон осигурява безприпятствено отичане на дъждовна вода, сняг и не позволява задържането им на повърхността на покрива. Друг фактор, който все пак е важен при избора на вид покрив е и визията, която искате да има, но не забравяйте, че основната му функция е да има дългосрочна експлоатация.

плоският покрив е с наклон под 5 %. .Може да бъде единичен, двоен или обратен. Той не е характерен при строителство на еднофамилни къщи да речем, тъй като на практика наклона е много малък. Това затруднява и самото отводняване, а това води до образуване на влага, течове и т.н. Затова тяхното предимство се отчита предимно при строеж на селскостопански постройки, масивни постройки и сгради. Напоследък вече този тип покриви се използват като зелени площи, дори басейни, но да бъде това факт е важно, конструкцията на сградата да може да си го позволи и тя да бъде укрепена достатъчно.

има и покриви, които са изключение с наклон от 1-2%. и не са част от нормативните документи при строителство.

Повече за ремонт или за направа нов покрив, ново строителство на еднофамилни къщи, реконструкции и др. строително-монтажни работи на сайта и блога на МД-90 за Варна и област – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Интериор-и-екстериор-в-едно-ново-дизайнерско-и-технологично-присъствие

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

покрив при наклон има нов това направа който практични съвети url строителство бъде които може ремонт важно покрива или вас покриви голям избора варна вид експлоатация постройки сградата този конструкция като някой къщи