Как да изберем подходящ крик за кола?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Авто-мото

22.08.2022 г.    22.08.2022 г.    333 djborodjboro

Как да изберем подходящ крик за кола?

Блог » Авто-мото

Как-да-изберем-подходящ-крик-за-кола

В момента производителите предлагат различни крикове за автомобили за обслужване на превозни средства с различна товароносимост. За да може да направите правилен избор, трябва да знаете основните видове крикове за коли.

Според принципа на работа на повдигащия механизъм, криковете могат да бъдат:

Механични - те се предлагат в успоредник, сгъваем и лост (последният е изключително рядък). Повечето съвременни автомобили вече са оборудвани с механични крикове. Те се използват за обслужване на автомобили до 2 тона и са лесни за използване и поддръжка, надеждни и малки, което означава, че могат да се съхраняват в багажника на автомобил.

Хидравличен - те се делят на: телескопични, лостови и плъзгащи. Основата на телескопичния хидравличен крик е хидравлично бутало с лостов крик - лост, повдигнат от хидравличен цилиндър. Хидравличните крикове се използват за автомобили с товароносимост от 2 до 5 тона. За превозни средства с товароподемност над 5 тона използвайте мощни хидравлични крикове. Такива крикове обикновено се използват в автосервизи и гаражи.

За да изберете правилно крик за кола, вземете предвид следните показатели: тегло на автомобила, размери и характеристики на автомобила, удобство, цена. Най-общо казано, повечето автомобили използват малки хидравлични крикове, които не изискват особена физическа сила и са лесни за използване. При обслужване на големи превозни средства, включително седани и камиони: джипове, миниванове, ванове, автобуси и др., Струва си да използвате плъзгащ се или лостов хидравличен крик. Този крик може да повдигне колата до 60 см.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Ремонт-на-монитори

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

крик крикове автомобили хидравличен кола използват url как изберем средства превозни тона обслужване подходящ лост лесни използване механични могат малки автомобила krikove instrumenti toolsonline повечето https може