New York City през нощта от космоса

Блог, Блог със статии и интересни факти, Бизнес и търговия

13.10.2022 г.    13.10.2022 г.    218 dvladevdvladev

New York City през нощта от космоса

Блог » Бизнес и търговия

New-York-City-през-нощта-от-космоса

Говорейки за Таймс Скуеър, знаехте ли, че светлината от билбордовете може да се види от космоса?

Един от членовете на екипажа на Експедиция 35 на борда на Международната космическа станция в орбита над Земята изложи тази 400 милиметрова нощна снимка на по-голямата част от столичната зона на Ню Йорк на 23 март 2013 г.

Астронавтите са казали, че не могат да идентифицират много от местата, но ясно са разпознали Сентръл парк, дълъг правоъгълник в средата на Манхатън, и ярко осветените билбордове на Таймс Скуеър точно до парка.

Дигиталната външна реклама е иновативен метод навлизащ все по-агресивно като рекламен трик и в България.

Повече информация и предимства може да намерите тук.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Фулфилмънт-услуги-в-България-от-какво-зависят-цените

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

космоса new york city през нощта url може скуеър таймс правоъгълник средата метод манхатън дълъг ярко осветените билбордове точно парка дигиталната външна реклама иновативен рекламен навлизащ предимства бизнес тук net