Какъв букет да изберем за украса?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

08.11.2022 г.    08.11.2022 г.    267 stefaniastefania

Какъв букет да изберем за украса?

Блог » Дом и семейство

Какъв-букет-да-изберем-за-украса

Когато съставяте букет за украса, помислете за цветовете, които искате да използвате. За топла атмосфера опитайте да добавите свещи или флорални аранжировки към свещници или централни елементи на вази. Зелените пълнители също са популярни в букети и аранжировки.

Слънчогледи

Слънчогледите са популярни цветя, които са идеални за използване в букети и декорации. Това цвете е популярно поради семплия си външен вид и яркия си цвят, който може да се използва за озаряване на стая. Независимо дали става въпрос за домашен офис, трапезария или входна врата, копринено слънчогледово растение ще добави цвят към стаята.

Едно от предимствата на използването на слънчогледи е, че не изискват поддръжка. Те не зависят от вода, светлина, резитба или почва. Цветът и формата на копринено цвете може да варира от един сорт до друг. Те могат да се комбинират и с други видове цветя, като рози, лилии или орхидеи.

Хризантеми

Хризантемите са красив избор за букет или цветна аранжировка. Те са универсални и се предлагат в различни цветове и форми. Те също така са много лесни за грижи. Всичко, от което се нуждаят, е много слънчева светлина и умерени температури.

Хризантемите могат да се запазят свежи дълго време, ако ги държите във ваза. Те издържат 7-14 дни, което е много по-дълго от повечето цветя. Могат да се освежат и чрез добавяне на нови стъбла. Ако подреждате букета си у дома, поддържайте го хидратиран, като поставите цветята във вода или флорална пяна. Водата трябва да е със стайна температура и за предпочитане не много гореща.

Лилии

Ако планирате да направите букет от лилии, трябва да имате предвид няколко съвета. Първо, избягвайте да купувате лилии, които са в пълен разцвет, тъй като това ще съкрати живота им. Освен това тези деликатни цветя могат да се повредят, ако цветовете се отрежат твърде рано. Най-добре е да купувате лилии, които са в пъпка, така че да получите най-свежите цветя.

Лилиите могат да добавят драматична височина към вашите флорални аранжировки. Например, можете да направите зашеметяващ централен елемент, като поставите една голяма лилия в центъра на висока ваза и я заобиколите с по-малки цветове. Когато избирате лилия, уверете се, че стъблата са свежи и че не са покрити с листа, тъй като това може да причини бактерии.

Можете също да използвате лилии за декорация на камината на вашата камина. Лилиите са отличен избор за коледна украса. Те могат да се използват за озаряване на пространство и често се групират с други празнични декорации. Например, централен елемент с голяма група кали може да изглежда прекрасно.

Маргаритки

Букетите от маргаритки имат много приложения и могат да се комбинират с много различни видове цветя. Те могат да добавят излъчване на елегантност към всяко събитие и са чудесен избор за сватбени букети. Те също така работят добре като централни елементи на масата и могат да създадат красив каскаден ефект.

Цветето на маргаритката няма отрицателни свойства и често се свързва с младата невинност. Цветето също така символизира Исус, представляващ чистотата на ума, сърцето и душата. Това е класически символ на красотата и често се използва в поезията и литературата. Маргаритките могат да бъдат поставени на нощно шкафче, ограда или градина.

Повече варианти за букети за украса ще откриете на jardin.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

TOП-5-идеи-за-подаръци-на-деца

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

могат или много украса като букет лилии цветя това също така към ако букети може които избор какъв аранжировки изберем често хризантемите лилия цветове различни красив цветето маргаритки което url видове други комбинират