Нов дом с Адрес Плевен

Блог, Блог със статии и интересни факти, Недвижими имоти

17.11.2022 г.    21.11.2022 г.    323 bookloverbooklover

Нов дом с Адрес Плевен

Блог » Недвижими имоти

Нов-дом-с-Адрес-Плевен

Със сигурност повечето от Вас забелязват големият процент на ръст в цените на имотите в града ни. Като цяло цените на жилищата в България продължават да растат и през второто тримесечие на годината – спрямо същия период на 2021 г. цените на недвижимите имоти в страната са се увеличили средно с 14,6%, като това е най-голямото им покачване от третото тримесечие на 2008 г.. Това сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

Освен че апартаментите и градските жилища в Плевен показват оскъпяване, новостите сочат че българите вече все по често купуват селски къщи. Някои от Вас вероятно се питат дали жилищата са надценени и дали това не е същия балон с който се сблъскахме през 2008г. Тогава 40% бе спадът на цените при имотите при последния икономически срив, дали ще се случи отново? Това са въпроси на които няма ясен отговор, но нещата за които е необходимо да си дадем сметка са на лице – в случая това е че градът ни придобива все по-добър вид за инвеститори, за семейства които искат да останат и да отглеждат децата си тук и новото строителство вече взема превез.

Независимо дали цените на имотите спадат или се покачват рязко, истината е че инвестицията в имот остава една от основните желани придобивки на българина. Основните три призини за закупуване на имот са инвестиция за подпомагане домакинството и/или образованието на децата, отдаване под наем и ремонт или рекунструкция с цел продажба на по-висока цена. Ако търсите решение за нов имот или имот, който вече притежавате, препоръчваме Ви да се обърнете към експертите.

В Плевен една от водещите агенции за недвижими имоти – Адрес предоставя на своите клиенти безплатна консултация, ако искате да се възползвате – обадете се тук: 0889 003 359
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Имоти-на-карта-лесно-и-удобно-търсене-на-имоти-продава-и-под-наем

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

това плевен цените имот или дали нов адрес имоти вече имотите които дом вас през ако при същия сочат тримесечие тук една децата който като недвижими все основните жилищата истината рязко инвестицията покачват остава