Дебелина на тъканта за спално бельо

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

28.11.2022 г.    28.11.2022 г.    319 parocreatorparocreator

Дебелина на тъканта за спално бельо

Блог » Дом и семейство

Дебелина-на-тъканта-за-спално-бельо

По този показател може да се разграничи доброто спално бельо. Високата плътност на материала гарантира качеството и издръжливостта на продукта. Дебелината на тъканта се измерва с броя на нишките на квадратен сантиметър. Тази информация може да бъде намерена на етикетите на производителите на наистина висококачествено спално бельо.

Съществува общоприета класификация на комплекти спално бельо по плътност. С негова помощ можете точно да разберете надеждността на продукта.

Ниската дебелина на тъканта се доказва от използването на 20 до 30 нишки на квадратен сантиметър. Под средната плътност се приемат 35 до 40 влакна на cm².

За средна плътност на тъканите се използва технология на шиене от петдесет до шестдесет и пет нишки на квадратен сантиметър. Теглото на плат над средното се измерва от 65 до 80 нишки.

Бельото с брой нишки от 85 до 120 се нарича продукт с висока плътност. Най-скъпите и висококачествени аксесоари съдържат между 130 и 280 влакна. Срокът на експлоатация на продукта директно зависи от плътността на тъканта.

Също така е полезно за потребителя да научи за свойствата на различни видове материя. Например, камбрикът има най -ниското ниво на плътност (в рамките на 20.30 нишки). Памукът и ленът съдържа тъкани от 60 или повече влакна, средни или под средни.

Турската коприна се използва за шиене на спално бельо с плътност над средната. Китайска коприна, сатен, а също и перкал свидетелства за високата плътност на продукта - повече от 65.

Най -високата дебелина е гарантирана от сатенен гланц и японска коприна.

Етикетът трябва да съдържа информация за правилната грижа за бельото, състава на тъканта, както и броя на елементите в комплекта със схемата на външен вид.

Най -практичните и здравословни комплекти спално бельо с плътна (празна) завивка, калъфка и ластик. В такива модели се осигурява фиксиране. По време на сън спалното бельо няма да причини неудобства и да се отлепи. След сън върху тялото няма да останат следи. Няма да има проблеми с кръвообращението. Стандартните комплекти с копчета и ципове могат да надраскат кожата ви.

Висококачественото бельо е ушито от неразделен материал. Няма да намерите фуги и шевове по средата. Можете да бъдете сигурни в нещо повече от удобство. Такъв комплект се отличава със своята красота, естетика, надеждност и комфорт.

Източник: spalnobelio.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-кухненски-роботи

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бельо плътност спално тъканта дебелина нишки най продукта няма високата коприна сантиметър квадратен влакна комплекти повече сън шиене използва има средната над бельото под също можете url със може информация средни или