Съвети при избора на удобни дамски обувки

Блог, Блог със статии и интересни факти, Мода и стил

21.12.2022 г.    21.12.2022 г.    238 PoltargaistaPoltargaista

Съвети при избора на удобни дамски обувки

Блог » Мода и стил

Съвети-при-избора-на-удобни-дамски-обувки

Сблъсквали ли сте се със следната ситуация – мерите чифт красиви обувки, които ви се струват много удобни в магазина и решавате да ги купите. На следващия ден ги обувате за разходка и те вече не са толкова удобни, колкото са били в магазина. Позната ситуация, нали?

Много дами трупат обувки, които не са им удобни с идеяta, че някой ден ще ги „разтъпчат“. Това помага при някои чифтове, защото стъпалото успява да се намести удобно в обувката при движение, но не винаги е гаранция. Допитахме се до Stemanelli.com за съвети относно как да изберете удобни дамски обувки, които после ще носите.

1. Не правете компромис с комфорта

Това е често срещана практика при избора на обувки за официален повод. Много дами залагат на външния вид на обувката, а не на удобството. Те са готови да жертват комфорта си по време на официалното събитие, заради красиви, но неудобни.

Така рискуват да превърнат това дългоочаквано празненство в изтезание. Избраният чифт обувки не е единственият, който ще пасне на тоалета ви. Ако обувките не са ви удобни още в магазина, по-добре изпробвайте още няколко модела, докато не намерите стилните и удобни обувки.

2. Изберете леки и подвижни дамски обувки

Ежедневните обувки трябва да са леки и подвижни, защото ще прекарате с тях по-голямата част от деня. Те трябва да бъдат съобразени с дейностите, които извършвате. Ако работата ви изисква да бъдете активни ви съветваме да изберете твърди обувки със здрава подметка, която да издържи интензивните движения за по-дълго време.

Може да проверите колко са подвижни избраните от вас обувки като леко извиете носа им нагоре. Когато обувката се извива в средната си част означава, че са лесно подвижни и комфортни.

3. Обувки с ниска и широка пета

За да се чувствате максимално удобно в дадена обувка трябва да изберете такава, чиято пета не е прекалено високо от земята. Обувки с висока пета причиняват повече умора на ходилото и вероятността да се спънете и да изкълчите глезена си е много по-голяма. Това се отнася особено при избора на дамски боти, сандали и елегантни обувки.

4. Изберете по-меки обувки за спорт

Обувките за спорт трябва да са с хубави меки възглавнички от вътрешната страна и да са допълнително омекотени в зоната на петите. Това няма да позволи набиване на петите и дискомфорт в стъпалото по време на спорт.

Ежедневните обувки, които са предназначени за ходене също са допълнително омекотени. При тях има пришити възглавнички в средната част на обувката.

5. Ако имате възможност разходете се с обувките преди да ги купите

Изпробвайте обувките както на твърда така и на мека повърхност. Възможно е да се чувствате различно удобно при двата случая. Останете с обувките за известно време, ако имате такава възможност, за да усетите дали стъпалото ви изпитва дискомфорт с тях. След това огледайте ходилото си за признаци от появяващи се мазоли.

Всяка дама притежава много чифтове с обувки подходящи за всякакъв повод и сезон. Това, обаче не може да спре никоя жена от покупката на още и още обувки. Един чифт повече винаги е добре дошъл. Разгледайте онлайн колекцията от обувки на Stemanelli.bg.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Модата-в-еротичното-бельо

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

обувки при удобни това дамски които избора обувките изберете много обувката stemanelli url съвети подвижни време още ако трябва тях damski спорт част com стъпалото удобно пета чифт магазина https ситуация ден меки купите