Дренажната система - част от нашият дом и неговата устойчивост

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

12.01.2023 г.    28.11.2023 г.    252 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Дренажната система - част от нашият дом и неговата устойчивост

Блог » Строителство и ремонт

Дренажната-система-част-от-нашият-дом-и-неговата-устойчивост

1. Изграждане На Дренажна Система При Строеж На Къща - www.md90.biz

Дренажната система при необходимост е добре да се предвиди още преди да е изградена жилищната сграда Това позволява тя да бъде функционално проектирана и изпълнена.

Някой хора мислят пък, че наличието на хидроизолация около къщата, може да замести дренажната система. На практика това са много различни неща. Едното не изключва другото, но това все пак са различни по своята същност строително-монтажни дейности. Хидроизолацията създава защитен филтър, но не може да реши проблема ако съществуват подпочвени води или постоянно задържане на влага в основите на сградата. Ако пък сте избрали къщата да бъде в ниската част на терена, то дренажната система е почти задължителна. Да не говорим ако този район е с високо ниво на валежност, както и ако има липса на естествено оттичане на дъждовните води. Постоянната влага подкопава основите на сградата, създава условия за образуване на плесени, микроорганизми, които оказват вредно влияние и върху конструкцията на сградата. Своевременното решаване на проблема удължава живота на сградата и създава здравословен климат на местообитаване. Затова при наличие на подобни неблагоприятни фактори, никога не е късно изграждането на дренаж. Елеменира причинителя на влагата, защитава Вас и вашият дом.

Повече за Нас, строителна фирма МД-90 за Варна и област, нашите услуги, както и изграждане на дренажни системи и съоръжения, на сайта и блога ни – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Енергийна-ефективност-и-строителството-на-къщи-у-нас

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

система дренажната част дом сградата url ако създава нашият неговата устойчивост при това пък къщата може влага различни проблема води както бъде основите изграждане biz www https сграда местообитаване климат здравословен