Дренажни системи за площи с високо натоварване

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

21.11.2023 г.    24.11.2023 г.    23 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Дренажни системи за площи с високо натоварване

Блог » Строителство и ремонт

Дренажни-системи-за-площи-с-високо-натоварване

1. Дренажни системи за отводняване на площи с екстремно натоварване

Всички площи с високо и екстремно ниво на натоварване на настилките имат нужда от дренажна система. Те трябва да издържат на атмосферни влияния, голямо натоварване на камиони, автомобили, агресивни елементи като химикали, замръзвания, вода и т.н При правилно изградена подобна дренажна система се осигурява ефективно и дълготрайно предпазване на настилките от подобни неблагоприятни фактори.

С високо натоварване на площта са различни по своята същност сгради, вид предназначение и т.н. С високо натоварване са следните основни обекти:

- Паважи и плочи за обществено ползване

- Обществени паркинги

- Промишлени и логистични центрове

- Обществени сгради

2. Решения за дренажна система и отводняване на площи с голямо натоварване с МД-90

Решенията свързани с изграждане на дренажна система и отводняване на площи с високо натоварване изискват и по-високи стандарти и оптимална ефективност. При тях е важно да има проект, в който да се изчисли съответното натоварване и варианти за отводняване.

3 Дренажни системи за отводняване за площи с високо натоварване - www.md90.biz

- Аqua Drain е вид дренажна система, която е предвидена за високо натоварване на площи и тяхното подходящо отводняване Надеждно и трайно дрениране на бетонни плочи, бетонни настилки, павета и т.н. Надеждно отстранява излишната вода и предотвратява натрупването на налягане на водните пари чрез ефективна вентилация на конструкцията.

- AquaDrain®Т+ – капилярна дренажна система за плаващо полагане на настилки от естествен камък или бетон. Тази дренажна система отводнява настилката, запазва нейната повърхност и предовратява т.нар. точково натоварване.

Изключително високата якост на натиск на системите Nophadrain Parking Deck ги прави подходящи за отводняване, не само за трафик на леки коли (клас 2 на натоварване), но и за достъп на тежкотоварни и аварийни автомобили (клас 3 на натоварване).

- Дренажната композитна система ND 620 ND 620hd е подходяща основа за паркинг настилки. Тя осигурява отлично оттичане на водата от долните слоеве на настилката. По този начин дренажна система я предпазва от замръзване, заледяване и нарушаване на целостта на повърхностния и слой.

- EcoBlock“ е трето поколение дренажна система на GRAF. Всички модули на системата са сертифицирани чрез „BBA Agrément Certificate Number 15/5200“ и „Komo“ сертификат. Перфектното решение за отводняване на площи с високо ниво натоварване.

- Дренажните системи за отводняване StormTech са едни от най-високите класове за изграждане на дренажна система. Приложението им е свързано основно за паркинги, пътища, тежкотоварни камиони и т.н.

Има още много други иновативни решения на дренажни съоръжения, които могат да бъдат приложени с нашият екип на строителна фирма МД-90 за Варна и област, в зависимост от специфичните изисквания и проектни норми. Най-добрият начин на изграждане на дренажна система е по индивидуален проект. Така ще бъдете сигурни, че всичко е изчислено и изпълнено по зададените параметри. Всяка една дренажна система която изберете ще Ви осигури нужната ефективно решение в дългосрочен план.

Повече за видове дренажни системи за площи с високо натоварване и тяхното отводняване , както и за нашите строителни услуги, може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Външните-топлоизолации-и-какви-да-изберем

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

натоварване система дренажна площи високо отводняване дренажни системи url изграждане настилки фирма паркинги плочи вид решения бетонни област варна обществени решение строителна чрез тежкотоварни има проект https www biz най