Ремонт на мезонет София

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

26.12.2023 г.    26.12.2023 г.    117 marto76marto76

Ремонт на мезонет София

Блог » Строителство и ремонт

Ремонт-на-мезонет-София

Мезонетът е луксозен имот с високи тавани, отворен етаж и големи площи. В нова сграда такова жилище може да бъде закупено с грубо или предварително довършване.

Ако закупите недвижим имот в стар апартамент, тогава всеки собственик преработва декорацията в апартамента в съответствие с неговите вкусове и предпочитания. Когато купувате такова жилище, трябва да разберете, че няма да можете да минете с евтини довършителни работи, имате нужда от висококачествен ремонт .

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРИ РЕМОНТ НА МЕЗОНЕТ

Ремонтът на мезонет с преустройство и декоративно покритие, инсталиране на тераса, басейн и зимна градина не може да се нарече бюджетно събитие. Нашата компания поддържа разумно ниво на цените на m2 за ремонт на апартаменти клас Комфорт, Бизнес и Премиум.

С всеки клиент се сключва официален договор, в който се определят сроковете и процедурата за изпълнение на работата, цената на услугите и процедурата за плащане, както и отговорностите на страните. Общата сума, посочена в договора, няма да се увеличава след приключване на ремонта.

В зависимост от вида на ремонта договорът за услуги може да включва следните видове работа:

• демонтажни работи (ако е необходимо);

• изравняване на стени и изливане на замазка;

• полагане и разпределение на тръби и електрически кабели;

• монтаж на отоплителни и климатични системи;

• монтаж и свързване на ВиК;

• монтаж на таванни конструкции, декоративна декорация на стени, подови настилки;

• почистване и извозване на строителни отпадъци;

• монтаж и подреждане на мебели, свързване на домакински уреди;

• декорация на помещения в съответствие с одобрения проект.

Обхватът на ремонтните дейности зависи от състоянието на стенните и таванните покрития, подовите настилки, носещите конструкции и инженерните мрежи. Ако трябва да актуализирате декоративни покрития, да смените таванни конструкции, тапети, паркетни плочки, тогава такива ремонти се наричат козметични.

За основен ремонт се считат работи по подмяна на ВиК, водоснабдителна, канализация, отоплителна и електрическа инсталации, както и монтаж/демонтаж или преместване на вътрешни стени.

За тези, които искат да се преместят в апартамент веднага след ремонт и да не губят време за сглобяване на мебели, подреждане и свързване на домакински уреди или декориране на помещенията, оптималното решение би било премиум или европейски ремонт .

Текстурата и цвета на мебели, завеси, текстил, стенни графики, лампи и други интериорни детайли се избират индивидуално, за да отговарят на стила и дизайна на интериорната декорация. Всеки декоративен елемент се съгласува с клиента. Този подход ви позволява да създадете удобно, функционално и хармонично пространство, което е идеално за вас и вашето семейство.

КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА ЦЕНАТА НА РЕМОНТА?

Цената на работата се изчислява индивидуално за всеки проект, като се вземат предвид вида на ремонта, площта на съоръжението, архитектурните особености и обхвата на работата. Общата цена на ремонта на мезонета се състои от следните фактори:

1. Вид ремонт. Можете да поръчате козметичен, основен, цялостен, дизайнерски, премиум или европейски ремонт. Всеки вид ремонт включва определен списък от работи, така че когато правите поръчка, трябва да се съсредоточите върху първоначалното състояние на обекта.

2. Тип проект. В зависимост от вида на ремонта, работата ще изисква архитектурен, инженерен, технически, скица, дизайн или цялостен проект, който ще включва всички тези раздели. Например, за основен ремонт ще е необходим цялостен проект, за козметични ремонти ще бъде достатъчно разработването на дизайнерски проект.

3. Разходи за материали. Строителните компании обикновено купуват материали на цени на едро директно от производители или големи дилъри, които предлагат добри отстъпки. Ето защо няма да се налага да плащате за висококачествени, сертифицирани, екологично чисти материали - сухи строителни смеси, гипсокартон за окачени тавани и прегради, паркет, ламинат и плочки от висок клас.

КЪДЕ ДА ПОРЪЧАТЕ РЕМОНТ НА МЕЗОНЕТ В СОФИЯ

Строителната компания "ВМ Ремонти" приема поръчки за ремонт на мезонети в София. Работим бързо и с гаранция, извършваме всички видове СМР, спазваме стриктно договорените срокове и предлагаме най-добрите цени на кв.м. Можете да видите примери за изпълнени работи в портфолиото на уебсайта.

За да поискате оценка на разходите, обадете се на телефонния номер, посочен на уебсайта, или попълнете формата за обратна връзка. Нашият специалист ще ви се обади в рамките на 30 минути, ще ви зададе уточняващи въпроси, ще изчисли колко ще струва ремонта, включително материали и труд, ще ви даде прогноза за времевата рамка и ще отговори подробно на всички ваши въпроси. 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Композитни-панели-ETALBOND

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

ремонт или ремонта мезонет проект всеки монтаж работи софия материали url работата мебели свързване трябва конструкции декорация стени няма всички можете цената премиум включва вида цялостен може ремонти основен ако както