10 Невероятни места за Тролинг, които всеки страстен риболовец трябва да посети.

Блог, Блог със статии и интересни факти, Хоби и свободно време

30.12.2023 г.    30.12.2023 г.    44 stavrev77stavrev77

10 Невероятни места за Тролинг, които всеки страстен риболовец трябва да посети.

Блог » Хоби и свободно време

10-Невероятни-места-за-Тролинг-които-всеки-страстен-риболовец-трябва-да-посети

fastfishing-bg.com

Няма нищо толкова вълнуващо като чувството на дърпане на въдицата, докато се бориш със скритото под водата чудовище, и накрая го вадиш успешно. За тези, които се наслаждават на това вълнение, тролингът е техниката за вас. Това е приключенско, занимателно и напълно незабравимо. Като страстни ентусиасти по тролинг, искаме да споделим с вас десет от най-добрите тролинг места по света, които трябва да изследвате на следващото си риболовно приключение.

Дефиниция на Тролинг в Риболова

За тези, които не са запознати с термина, тролингът в риболова не става за провокиране на беля в интернет; това е конкретната техника, която използват риболовците. Тролингът включва движение на влакно, стръв или изкуствена примамка зад движещ се кораб или лодка, за да привлече риба. Това е изключително ефективен начин за улавяне на риба, особено за пелиагични видове, които предпочитат дълбока вода. Той ви позволява да покриете големи водни площи и да разгледате най-риболовните места, което води до вълнуващо действие с въдицата, когато рибата най-накрая клъвне!

Важността на Избора на Правилното Място за Тролинг

Изборът на идеалното място за тролинг не е просто откриване на скрит съкровищен резервоар от риба; той е от съществено значение за цялостния риболовен опит. Идеалното място предлага:

Обилна популация от риба за успешен риболов

Различни дълбочини за различни видове риба

Впечатляващи пейзажи, които подобряват вашето преживяване

Достъпност за вашата лодка

Условия за безопасен риболов

Препоръчителните места за тролинг, предложени в този блог, бяха избрани с тези фактори предвид. Те не само предлагат множество риба, но също така осигуряват уникално и вълнуващо преживяване, което всеки ентусиаст по тролинг би оценил. Така че хванете вашата екипировка и нека тръгнем заедно на последното риболовно пътешествие!

Северна Америка

Северна Америка е истински рай за ентусиастите по тролинг. Било то риболов на пресни или солени води, разнообразните пейзажи и водни площи на Северна Америка предлагат богат асортимент от риболовни преживявания.

Озеро Онтарио, Ню Йорк

Незабравима дестинация, разположена в североизточната част на САЩ, Озеро Онтарио не е само едно от петте Велики езера, но и едно от най-добрите места за тролинг в Северна Америка. Известно с високата си концентрация на риби, езерото предлага неповторими риболовни преживявания. Препоръчителни примамки: Изрязана стръв и комбинации от флашер-муха

Големите езера

Съставени от пет взаимосвързани сладководни езера, разположени на границата между Канада и Съединените щати, регионът на Големите езера е мечта, сбъдната за ентусиастите по тролинг. Всяко езеро предоставя уникални условия за риболов, обещавайки множество риболовни приключения. • Супериор: Известен със стоманеноглава пъстърва и царски сьомга • Мичиган: Познат с впечатляващите си царски сьомги • Хурон: Идеален за преследване на окун или езерна пъстърва • Ерий: Подходящ за жълта пъстърва и малка устна пъстърва • Онтарио: Както вече споменахме, убежище за сьомга

С богатство от видове, заедно с драматични пейзажи и обширни открити води, Северна Америка безспорно заслужава място във всяко пътешествие по риболовната итерация.

Европа

Европа е континент с богат избор от риболовни дестинации, предлагащи уникално преживяване за ентусиастите по тролинг. Обслужвайки рибарите, които жадуват за вълнуващо действие с въдицата, нека разгледаме две от най-възхваляваните риболовни места в Европа.

Норвегия – островите Лофотен

Разположени над Арктическия кръг, островите Лофотен в Норвегия предоставят впечатляваща декорация за вашия тролингово приключение. Този архипелаг, характеризиращ се със стръмни планини и уютни заливи, предлага изобилие от видове риба, за да привлекат рибарите.

Островите са известни с популацията си от треска, особено по време на традиционния сезон на риболов на треска, който продължава от януари до април.

Туна, халибут и други ценни риби, а островите се радват на процъфтяваща риболовна общност.

С дълги дневни часове през лятото, рибарите могат да максимизират риболовните си експедиции.

Предлагат се и услуги за наем на лодки за желаещите да се отдалечат от брега.

Шотландия – остров Люис

Продължавайки на запад, остров Люис в Шотландия е също впечатляващо място за риболовни екскурзии. Това е най-големият от островите Хебридс, кипящ с жива природа, разнообразен пейзаж и велика история.

Рибарите тук могат да ловят за сьомга, царска сьомга и кафява пъстърва в различните пресни езера.

Западният бряг на острова предлага отлични възможности за морски риболов, с видове като херинга, скумрия и др. в изобилие в тези води.

Любителите на приключенията може да оценят наетите лодки, предлагащи риболовни турове в дълбоките морета.

Забележителни са и традиционните методи на риболов, използвани тук, като предлагат по-тясна връзка с морето и неговия улов.

Сложете риболовната си екипировка и отправете се към тези забележителни европейски места за едно незабравимо тролинг приключение.

Азия

Широките води на Азия са пълни с динамичен морски живот, идеални за тролинг. Този континент е изпълнен с изключителна история на риболова, и продължава да процъфтява като сън на риболовеца.

Тайланд – острови Симилан

Намиращи се в сияещите сини води на Андаманско море, островите Симилан в Тайланд служат като международно убежище за ентусиасти по тролинг. Водите тук са пълни с разнообразен морски живот, включително паруна, марлин и уху, което ги прави едно от най-възнаграждаващите риболовни дестинации в Азия. Най-интересното тук е, че тези острови предлагат възможности за риболов през цялата година.

Добавете към това очарованието на страхотната природна красота на островите, и ще имате идеална смесица от развлечение и релаксация за вашата риболовна почивка.

Малдиви

Продължавайки списъка, не можем да пропуснем Малдивите. Известни са със своята екзотична красота, този рай предлага и възможности за риболов на световно ниво. Обширността на отвореното море около архипелага го е направила дом на големи риби като гигантски тревал, тон и др. риби – всеки от които гарантира вълнуващо действие с въдицата.

Австралия

Едно от най-добрите места на Земята за почитателите на тул е без съмнение Австралия. С широка гама от морски живот, и достъпни удобства, Държавата на Западната полусфера се стреми да изпълни мечтите на страстните рибари като никоя друга!

Куинсланд – Голям бариерен риф

Първо е Голямият бариерен риф в Куинсланд. Известен като едно от седемте естествени чудеса на света, този дестинация е мощен център, пълен с морски живот. Ето няколко причини защо трябва да опаковате кутията си за риболовни принадлежности и да се потопите в омайната синева:

Той е дом на над 1 500 вида риби, предлагайки възможност, която нито едно риболовно пътуване не може да си позволи да пропусне.

Масивната рифна система, освен че е изключителна визуална наслада, предлага разнообразни места за тул.

Тя обслужва всички нива на умения, привличайки както начинаещи, така и експерти.

Без значение от умението ви за риболов, Големият бариерен риф със сигурност ще ви предостави незабравимо риболовно изживяване.

Западна Австралия – Ексмаут

Следва Ексмаут в Западна Австралия. Идеален за тези, които търсят и красота, и вълнуващ риболов.

Това е високо място за влачене на големи риби като марлини, и туна.

Зашеметяващият риф на Нингалу и около него предлага фантастични възможности за риболов на тролинг.

Без значение дали предпочитате попинг, джигинг или влачене, Ексмаут го има всичко.

И така, подгответе се за чудесно приключение с въдица в изключителните води на Ексмаут в Западна Австралия. Това е красива, щедра дестинация за риболов, която със сигурност ще ви захвърли!

Африка

Нека потеглим с лодка в Африка, място с множество риболовни места, за които човек мечтае! Географското разнообразие на този огромен континент предлага както солени, така и сладководни места, които са били оспорвани от рибари от целия свят. Да разгледаме някои от върховете в Африка, където наистина може да се насладите на тръпката от риболова.

Южна Африка – Кейптаун

В южната част на Африка се намира място за тролинг обичано от ентусиастите на риболова: Кейптаун. Известен с красивия си пейзаж и богатите си сини морета, този град предлага изобилие от морски живот, което го прави едно от най-добрите места за влачене в света. Тук определено ще уловите видове като:

Жълтоперка туна: Този енергичен вид предоставя вълнуващ бой, който риболовците се наслаждават дълбоко.

Снук: Риба от типа макрели, известна със своето бързо, агресивно движение и вкус.

Следователно пакетирайте риболовната си екипировка и се подгответе за невероятно риболовно приключение в Африка! Действието с въдицата ви ви очаква!

Кения – Малинди

Следва, нека закрепим корабите си в спокойните тюркоазени води на Малинди, бижуто на Източна Африка. Този тропически рай е съкровище за ентусиастите на влачене. Малинди е високо оценен, тъй като предлага поредица от вълнуващи риболовни експедиции през цялата година. Известен с големите си размери и разнообразието на игрални риби, рибарите често са изненадани. Някои от бележитите улови в Малинди включват,Марлин: Шарената разновидност е особено честа, което е удоволствие за много рибари.

Чрез различни пейзажи и водни терени открихме някои от най-добрите места за влачене по света, които със сигурност ще развълнуват всяко рибарско сърце. 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Джиг-BOCA-LONG-JIG-180-гр

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

тролинг места които риболов като най риболовни предлага този риба води място едно със това островите тези африка риби видове морски приключение трябва риболова живот ентусиастите влачене америка северна така добрите предлага