Удивителен танц на щраус

Блог, Блог със статии и интересни факти, Любопитно и куриозно

07.05.2019 г.    07.05.2019 г.    400 Petar40Petar40

Удивителен танц на щраус

Блог » Любопитно и куриозно

Удивителен-танц-на-щраус

Гостите на зоологическата градина в руския град Красноярск, както и потребителите в мрежата, бяха впечатлени от щраус, който изпълни изумителен танц.

Една от посетителките на зоопарка е публикувала в интернет изпълнението на щрауса като то доби голяма популярност в YouTube. На кадрите се вижда как щраусът гордо размахва крилата си.

brutalsex.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-препарати-за-намаляване-и-борба-с-потенето

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

танц щраус удивителен url популярност кадрите голяма youtube като щрауса вижда доби гордо brutalsex любопитно куриозно https крилата щраусът изпълнението размахва как публикувала красноярск както потребителите град руския