5 тайни за инвестирането в криптовалута, които никой няма да Ви каже

Блог, Блог със статии и интересни факти, Образование и обучение

09.07.2019 г.    09.07.2019 г.    420 maali3837maali3837

5 тайни за инвестирането в криптовалута, които никой няма да Ви каже

Блог » Образование и обучение

5-тайни-за-инвестирането-в-криптовалута-които-никой-няма-да-Ви-каже

В началото инвестирането в криптовалута може да се окаже доста трудно и да изисква от Вас да разширите познанията си по финансиране. Всеки един подобен процес трябва да се направи в няколко стъпки. За да инвестирате умно, трябва да започнете от основите и постепенно да разширявате уменията си. Ако отделяте ежедневно по няколко часа за учене, в крайна сметка ще достигнете до тайните на инвестирането, които знаят само хора с опит.

Липса на помощ от страна на борсови посредници и брокери

Инвестирането в криптовалута се различава от традиционните инвестиции и затова се нарича алтернативно инвестиране. Първата разлика се вижда още щом започнете да изучавате неговите основи. Освен много опитните хора в света на криптовалутите няма никой, който да може да подскаже как и кога да инвестирате, трябва да се оставите на собствената си интуиция и знания. Ето защо начинаещите трябва да започнат от обучение. Най-лесният начин е закупуването на образователен пакет, напр. „CryptoEddu“ (https://cryptoeddu.com). Той представлява малък синтезиран наръчник, с който дори един начинаещ ще усвои информацията. След като се запознаете с видовете криптовалути и зависимостите, които се случват на финансовия пазар, по-лесно ще предприемате удачни решения и ще умножавате парите си, вместо да ги губите.

Разходи за инвестиране или ДДС данък

Печалбата или загубата, понесени от инвестирането в криптовалута, трябва да се декларират в годишната данъчна декларация. Криптовалутите могат да се отчетат като приход от права за собственост, стопанска дейност или друга дейност. Единствено продажбата на криптовалута е освободена от ДДС. Такава декларация всеки инвеститор трябва да изготви сам, понеже никоя институция (например борсата за криптовалута) няма да подготви вместо нас информацията за Данъчната декларация.

Работа на пълен щат

За да се подготвите добре за инвестиране в криптовалута, трябва да имате поне минимални познания по темата. Както вече споменах, можете да го направите с помощта на достъпните в интернет образователни пакети, напр. международни материали на „CryptoEddu“ на няколко десетки езика. Благодарение на тях ще придобиете знания, които ще Ви бъдат от полза по-късно при шлифоване на уменията за използване на парите.

В моя случай самото обучение продължи около месец, след което предприех първите си стъпки към самостоятелно печелене на пари. Колкото по-опитен ставах, толкова повече време посвещавах на изготвянето на инвестиционни планове. В един момент научих, че благодарение на инвестирането мога да получа печалби, които да са равни на месечната ми заплата. Тогава реших да напусна работата в офиса. Ако искате инвестирането в криптовалута за Вас да е само допълнителна работа - добре, но трябва да знаете, че това няма да Ви донесе толкова големи печалби, колкото работата на пълно работно време.

Най-изгодната инвестиция през последните 10 години

Още в началото на 90-те години движението „Кибер точка“ предвиди, че разпространението на интернет може да предизвика проблеми с личния живот на хората. Според тях криптографията трябвало да помогне, за да се гарантира анонимност и защита на нашите данни от преглеждане от корпорации и правителства. Звучи ли Ви познато? Разбира се, особено в ерата на изтичане на данни, както наскоро се случи с Facebook.

Ако подобни ситуация е било възможно да се предвиди преди почти 20 години, то може ли въз основа на историята на криптовалутата да предвидим нейното бъдеще? Отчасти да, но пазарът винаги ще бъде разделен на оптимисти и песимисти.

Оптимистите ще кажат: на борсите цари страх от търговска война между САЩ и Китай, а криптовалутите си имат свой собствен път. Достатъчно е да вложите няколко процента от капитала си, за да се радвате на сигурна печалба скоро след това. Нестабилността на традиционните пазари много облагодетелства това. Допълнително, блокчейн системата води до революция в сферата на парите и ще вкара в ред разклащащата се на всеки няколко години банковата система.

От своя страна песимистите ще кажат: пазарът на криптовалутата в момента е най-големият спекулативен балон без база. Съвсем скоро Биткойнът ще струва 0$, защото актив, който не произвежда нищо, не би трябвало да поскъпва, въпреки че се случва така.

Рипли, по-умният брат на Биткойн

Бъдещето на Рипли (Ripple) е много по-добро от бъдещето на Биткойн (Bitcoin). Рипли е оригинално проектирана система за ежедневни плащания, където транзакциите са по-бързи и по-евтини. Освен това на пазара има определен брой единици и те не могат да се умножават, например чрез изкопаване. Самият поток на криптовалута се контролира от Рипли. Много банки са се доверили на Рипли и го смятат за много по-сигурен от BTC.

Ако един ден всички банки решат да започнат да използват Рипли като унифицирана банкова валута вместо да извършват излишна обмяна на валута, това ще донесе богатство на всички, които са инвестирали в Рипли.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Образованието-ще-бъде-ли-достатъчно

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

криптовалута инвестирането трябва които рипли няма това няколко много никой един ако може години инвестиране обучение криптовалутите вместо най който декларация каже тайни cryptoeddu като или всеки парите след освен дейност