CVjobs.bg - уебсайт, предлагащ нова форма за подбор на персонал

Блог, Блог със статии и интересни факти, Бизнес и търговия

10.01.2020 г.    10.01.2020 г.    709 CVjobsCVjobs

CVjobs.bg - уебсайт, предлагащ нова форма за подбор на персонал

Блог » Бизнес и търговия

CVjobs-bg-уебсайт-предлагащ-нова-форма-за-подбор-на-персонал

CVjobs.bg "https://www.cvjobs.bg/" е уебсайт, предлагащ нова форма за подбор на персонал.

Това, което се изисква от кандитатите за работа е да се регистрират безплатно в сайта и да попълнят въпросника (своето CV). От тук нататък активното лице е работодателят - той избира своя абонамент и получава достъп до неограничен брой регистрирани кандидатури за работа.

Работодателят задава своите критерии и при съвпадение и одобрение, изпраща покана за интервю до кандидат.

CVjobs.bg дава възможност за право на избор и за двете страни. Пести усилия, стрес и време в търсене на обяви за работа и изпращане на cv - та. Както и дава възможност за пестене на средства от публикуване на обяви за свободни позиции.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-изберем-най-доброто-бизнес-пространство-за-нашата-фирма-в-Русе

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

cvjobs подбор персонал форма нова уебсайт предлагащ работа обяви възможност работодателят дава двете избор право покана одобрение съвпадение изпраща страни интервю кандидат търсене публикуване средства свободни позиции