Облачен майнинг на Биткойн

Блог, Блог със статии и интересни факти, Бизнес и търговия

27.03.2020 г.    27.03.2020 г.    712 Bitcoin-capitalBitcoin-capital

Облачен майнинг на Биткойн

Блог » Бизнес и търговия

Облачен-майнинг-на-Биткойн

Какво е облачен майнинг?

Облачния добив много улеснява добиването на Биткойн, Ethereum, Litecoin и много други криптовалути.

Доставчиците на облачния добив предоставят изчислителна мощност за еднократна такса. Така че можете лесно да "създадете" биткойни сами от вкъщи, без да се налага да купувате минен хардуер или софтуер.

Вие плащате таксата и получавате приходите, генерирани от наетата изчислителна мощност. С повечето доставчици на майнинг на биткойн можете да добивате различни криптовалути едновременно, така че да можете да съберете голямо портфолио от различни монети.

Облачен добив на Биткойн

Доставчиците за клауд майнинг или минни басейни обикновено са разположени в страни с много ниски цени на електроенергия или достъп до алтернативни източници на енергия. След това там се експлоатират огромни сървърни ферми.

Тъй като професионалния добив с масивна изчислителна мощност обикновено си заслужава само при високоефективните системи, това води до много висока консумация на енергия. Ето защо професионалният добив в Германия обикновено не е печеливш.

Доставчиците на минни облаци или минните басейни са добра възможност да увеличите вашите биткойни или да генерирате повече монети като Litecoin или Ethereum, дори и с ниски капиталови инвестиции и нисък риск.

Клауд майнинг или собствен майнинг?

Самодобиването на криптовалута изисква известна техническа грамотност.

Ако нямате такава или нямате достатъчно време, за да прочетете всичко по темата за минното дело, добивът в облак е подходящ за вас.

За разлика от собствения хардуерен добив, възвръщаемостта на инвестициите, е по-добра тук. Разбира се, компанията, която осигурява изчислителната мощ за добив, също иска да прави пари. В сравнение с вашия собствен майнинг, ви е необходимо малко повече време в теоретичното изчисление, за да върнете залога си и да управлявате извличането на биткойн по напълно изгоден начин.

Ето защо облачният майнинг е особено подходящ за начинаещи.

Облачен добив или директна покупка?

Това е много добър и важен въпрос!

Тук трябва да решите дали искате сами да „произвеждате“ криптовалути чрез добив или не се справяте по-добре с директна инвестиция в криптовалути.

Има често срещано погрешно схващане, че ако сами правите минни или облачни дейности, автоматично получавате по-добри печалби.

Трябва да се каже, че успехът на добив на биткойн или добив на Ethereum зависи от различни фактори.

Например, ако сте инвестирали 1000 евро директно в топ 10 криптовалути през януари 2017 г. - сте реализирали значително по-големи печалби в сравнение с инвестиция от 1000 евро в добив.

Следователно двойна стратегия, купувайте директно криптовалути и придружаващи добив на биткойн или добив на други криптовалути (например Ethereum, Dash, Monero, ZCash, Litecoin) е добра стратегия.

Печелете пари с добив на биткойн

Добивайте биткойн, за да станете милионер - за една нощ - без да работите!

Виждали ли сте реклами като тази?

Надяваме се да не сте връзвали на това...

... защото това са нереални глупости. Особено от сектора на МЛМ, зловещи доставчици компании за добив никнат като гъби.

По принцип MLM може да бъде солиден бизнес модел, но в момента привлича хора, които не разбират нищо от минното дело, криптовалутите или блокчейна. Те се интересуват само от големите и бързи пари.

Тук трябва да е ясно, че повечето MLM компании за добив на биткойн се доближават много до схемата на Понци. С доставчик на добив, напр. само 50% преминават в реално добив, а останалите 50% влизат в маркетинговия план, което означава, че той се изплаща като комисионни.

Пазете се от извличането на биткойн

Понастоящем възвръщаемостта на инвестицията в биткойн облачен майнинг (възвръщаемост на инвестицията) може да бъде постигната само в дългосрочен план (> 3 -6 месеца в зависимост от доставчика и пакета). Ако само 50% сега преминават в реално добив, възвръщаемостта на инвестициите трудно може да бъде постигната без наемане на други хора.

Заключение относно облачния майнинг

Облачният добив стана неразделна част от инвестиционната ми стратегия.

В допълнение към директното закупуване на криптовалути и търговията с криптовалути, мога напълно да разчитам на добив на облаци, че дори и пазарът да се спуска по хълма или да нямам време да търгувам активно, все още печеля.

За мен лично е важно да съм възможно най-всеобхватен в областта на криптовалутите.

Главно поради причината да не пропуснете добра възможност и да имате диверсификация на риска в портфейла.

Според мен добивът в облак не е „абсолютно задължителен“, но е полезна добавка към портфолиото за инвестиции в криптовалути. 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Интернет-магазин-търговия-с-металорежещи-и-металообработващи-инструменти-пластини

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

добив или биткойн майнинг криптовалути облачен много това само като добра url ethereum ако сте трябва без обикновено може време сами различни бъде можете други пари litecoin стратегия облачния тук изчислителна доставчиците