Електропастири – по-ефективните заграждения за животновъдни стопанства

Блог, Блог със статии и интересни факти, Магазини и аукциони

30.06.2020 г.    30.06.2020 г.    136 babybuketbabybuket

Електропастири – по-ефективните заграждения за животновъдни стопанства

Блог » Магазини и аукциони

Електропастири-по-ефективните-заграждения-за-животновъдни-стопанства

С какво ограждение да защитите своето стопанство? За далновидните фермери този въпрос отдавна не е на дневен ред. В животновъдния сектор като най-рентабилно решение са се доказали електрическите огради, познати с наименованието електропастири. Едни от най-добрите готови решения, както и аксесоари и допълнително оборудване предлага фирма Евроагро, включително онлайн, чрез фирмения си уебсайт euroagro.bg.

На кои изисквания отговаря добрата разработка?

Водени от съображения за икономии, много стопани залагат на по-евтините модели електрически огради, а други изграждат собствени, самоделни системи. При скромен бюджет, такова решение е донякъде оправдано, но и свързано с наличие на множество проблеми в периода на експлоатация.

Електропастирът, независимо дали е готова система на престижна марка или собствен проект, направен по метода „Направи си сам”, трябва да притежава следните ключови характеристики:

• Да осигурява на животните удобни условия за паша в райони с буйна растителност;

• Да не позволява на диви животни, и особено хищници да навлизат в ограденото пасище;

• Да възпрепятства излизането на селскостопанските животни извън оградения периметър. Да ги спира, без да ги наранява.

• Да е лесен за сглобяване и инсталиране, както и да може да се премества на ново място, без особени затруднения.

Освен това, безупречно проектираната и инсталирана електрическа ограда не би следвало да създава проблеми, понеже животните са опитали да напуснат заграждението и са предизвикали авария, а още по-малко пък да допуска опитите им да бъдат успешни. Оградата се очаква да осигурява непрекъсната и ефективна работа, така че разходите по изграждането ѝ да са напълно оправдани.

Ползите от употребата на електропастири с добро качество са много на брой, особено ако се касае за съоръжения, чиито параметри и брой компоненти отговарят на изискванията на самия терен и са съобразени с вида на отглеждания добитък. Влагането на финансови средства в такъв проект е с бърза и висока възвръщаемост, защото оградата позволява да се спестят средства за допълнителен персонал –пастири, гледачи и т.н.

Освен с намаляване на разходите за наемане на работници, електрооградите пестят време, което би могло да се разходва за други дейности, свързани с животновъдството. Качеството на един напълно окомплектован електропастир, се определя и от възможността, ограждението, заедно със стадото да бъде лесно и бързо преместено на друго място.

Висококачествената електрическа ограда за говеда, домашни птици, овце, кози, зайци и други животни, ще донесе на бизнеса ви само ползи и ще се превърне в печеливша инвестиция. Фирма Евроагро предлага различни модели електропастири, всеки от които е оптимално подходящ за определени условия.

Оградата, предоставена от компанията би могла да бъде под формата на защитна система с генератор на батерии, която да осигури максимална мобилност. Налични са също ограждения, оборудвани със соларни панели, с които могат да се оборудват пасищата в най-недостъпните планински райони, както и стационарни генератори за ограждане на периметър за паша на място в стопанството.

Колекцията електрически огради, предлагана от Евроагро включва и системи за дома, с които да се осигури добро защитно ограждение за кучета и котки. Електропастирите са базирани на различни елементи – оградни мрежи, въжета, ленти и поцинкована тел. Асортиментът на фирмата включва готови комплекти, както и отделно предлагани компоненти, сред които: импулсни генератори, изолатори, врати, колчета, кабели, конектори, заземяване и натягащи елементи.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Ергономичен-стол-ползи-за-тялото

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

електропастири както които огради най място заграждения животновъдни други евроагро ефективните животни стопанства оградата брой система различни осигурява проблеми добро системи много генератори модели електрически животните