Малкото "голямо" пространство на Вашия дом

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

06.08.2020 г.    06.08.2020 г.    84 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Малкото "голямо" пространство на Вашия дом

Блог » Строителство и ремонт

Малкото-голямо-пространство-на-Вашия-дом

Когато имате голяма жилищна площ е по-лесно да приложите интериорните си идеи за дома. Но ако пространството Ви има ограничения е много важно то да има правилно ориентирано дизайнерско присъствие, което може да постигнете с нашите идеи за Вас, независимо дали става въпрос за ново жилище, реконструкция или ремонт:

- използвайте изчистени линии

- не претрупвайте с декоратативни елементи помещението

- използвайте качествени и естествени материали

- избирайте правилно цветовете и тяхното съчетание /един от вариантите е наслагването на нюанси в един цвят с който се постига най-лесно необходимият краен ефект/

- използвайте мебели с отворени конструктивни елементи, които ще Ви дадат повече усещане за пространство

- използвайте огледала, те създават оптическа измама и помещенията изглеждат много по – големи.

Повече информация в областта на строителството може да получите на сайта и блога ни на строителна фирма МД-90 за Варна и област на адреса ни за Вас – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Отвореното-пространство-на-дома-и-идеи-за-неговата-функционалност

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

пространство използвайте дом малкото вашия голямо има може много правилно елементи ремонт идеи един повече url вас лесно конструктивни усещане отворени които дадат ефект който цвят нюанси постига най огледала краен необходим