Защо да си закупите часовник Movado

Блог, Блог със статии и интересни факти, Мода и стил

13.10.2020 г.    13.10.2020 г.    100 pointspoints

Защо да си закупите часовник Movado

Блог » Мода и стил

Защо-да-си-закупите-часовник-Movado

Вероятно една малка част от вас не са съвсем наясно с това защо наистина си струва да инвестират в покупката на часовник с марка Movado. Ние обаче смятаме да разкрием пред тях любопитни факти, както за самата компания, така и за изделията, които приемаме като изключително стилни, красиви и незаменимо магнетични. Предлагаме ви да затаите дъх, тъй като ви предстои да се пренесете в едни нови и непознати за вас светове.

Какви са предимствата на часовниците Movado

Що се отнася до това какви са предимствата на този бранд и неговите творения, то ние ще се опитаме да бъдем максимално ограничени, от към думи, тъй като считаме всякакви подробности за напълно излишни. Само няколко минути прекарано време с колекциите часовници на Movado са ви напълно достатъчни, за да прозрете сами истината. Нашата цел не е да ви убеждаваме да инвестирате в покупка, а да надникнете зад кулисите на часовникарската компания и да разберете защо именно тя се е превърнала в една от на-утвърдените в света на часовникарството.

Първото, което можем да споделим за тиктакащите творения, безспорно е свързано с тяхното качество. Не е тайна, че при направата на моделите биват използвани прецизно подбрани суровини, които превръщат красивите бижута в произведения на изкуството.

Дизайнът е второто, заради което си струва да инвестирате в модел на този бранд. Имате възможността да поглезите всичките си сетива, да подплатите визията си и да си възвърнете загубените преди време самочувствие и увереност, закупувайки си часовник на световния бранд.

Какво трябва да знаем за историята на компанията

Movado е американска часовникарска компания, която бива създадена през далечната 1947 година. Тя е известна със своя “Museum Watch”. Онова, което се откроява при направата на моделите, е дисплеят има много изчистен дизайн, характеризиращ се с точка, разположена на 12 часа, символизираща позицията на слънцето в най-високата му позиция.

Този дизайн бива оценен и награден от "Музея на модерното изкуство" в Ню Йорк и е включен в постоянната експозиция. Към днешна дата той присъства много често при направата на моделите, носещи името на бранда.

Някои от моделите носят имена на есперанто, например Bela (“красива”), Belamodo (“красива мода“), Fiero (“гордост”), Brila (“брилянтен”), Linio ("линия”), и Verto. Movado означава “движение” на същия език.

Онези от вас, които са в търсене на перфектното тиктакащо бижу, което да поставят върху ръката си, то могат съвсем спокойно да насочат вниманието си към Timer.bg. Онлайн магазинът предлага изключително богато разнообразие от всякакви модели, предназначени за хората, които имат отношение към красивото.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-добрите-препарати-за-намаляване-и-борба-с-пърхота

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

movado часовник защо url към моделите което които компания като timer вас закупите направата при бранд този предимствата изключително мода тъй какви https дизайн много бива инвестирате време красива всякакви творения напълно