Идеи за вашата "малка" къща

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

29.10.2020 г.    04.01.2021 г.    86 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Идеи за вашата "малка" къща

Блог » Строителство и ремонт

Идеи-за-вашата-малка-къща

Ще започнем най-вече със самия проект на къщата - www.md90.biz който е от изключителна изключителна важност за нейната функционалност.

В много страни, където има райони с гъсто разпределение на населението се налага да се използва всеки сантиметър земя, едно заради нейната висока цена, друго заради липсата на достатъчно пространство за застрояване. Това налага правилното позициониране на сградата, като така се осигурява и използването на природните особености на района с предимствата на неговите климатични условия. Постига се едно ново ниско-енергийно строителство, което осигурява и по-висок стандарт на експлоатация.

Всяко едно от помещенията е важно да изпълнява определена функция. А ако искате да се създава повече пространствено излъчване на къщата, заложете на изчистените елементи, пастелните светли тонове, използването на материали в топли цветове, които да осигуряват и нужният уют на дом. Така ще имате една „малка” къща с високо качество на експлоатация.

Повече за проекти, ремонти и строителство на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Тухли-които-променят-технологиите-в-строителството

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

къща малка url идеи строителство едно вашата осигурява изключителна налага заради повече нейната така използването http къщата www експлоатация biz което пространствено висок излъчване заложете енергийно създава изчистените