Какви са предимствата и недостатъците на силиконовите лубриканти

Блог, Блог със статии и интересни факти, Любопитно и куриозно

04.11.2020 г.    04.11.2020 г.    68 pointspoints

Какви са предимствата и недостатъците на силиконовите лубриканти

Блог » Любопитно и куриозно

Какви-са-предимствата-и-недостатъците-на-силиконовите-лубриканти

Ако до преди няколко години хората са изпитвали неудобство да говорят на всякакви теми, свързани със секс, то нещата днес изглеждат по един коренно различен начин. Далеч по-освободени са съвременните граждани и считат за напълно нормално да се дискутират въпросите, които са неизменна част от живота на всеки зрял човек.

Днес ние решихме да вдигнем завесата на едни от най-известните продукти по света, създадени с цел да елиминират болката по време на секса, а именно лубрикантите. Сигурно сте чували, че на пазара се предлагат два основни вида лубриканти – на силиконова и на водна основа. След дълго проучвания, на които се бяхме посветили, то достигнахме до заключението, че лубрикантите на силиконова основа са възможно най-добрия избор за хората, които са привърженици на експериментите по време на секс.

В редовете по-долу ще изтъкнем техните положителни и отрицателни качества, така че самите вие да решите дали да инвестирате в това средство или предпочитате да изберете онзи модел, който е на водна основа.

Какви са предимствата на силиконовите лубриканти

Що се отнася до самите предимства, то важно е да споменем, че силиконовите лубриканти са предпочитани най-вече от хората, които обикновено са склонни към проява на някаква чувствителност на кожата. Използвайки този смазочен материал, то вие със сигурност няма да станете свидетели на зачервявания или друг тип нежелани реакции, които се опитвате да избегнете.

Силиконовите козметични средства са изключително подходящи за двойките, привърженици на анален секс. В една такава ситуация двамата партньори имат нужда от овлажнител, който да предотврати щипането, паренето и болката п овреме на проникване. Сигурни сме, че силиконовият лубрикант ще ви бъде наистина полезен и ще успее подобаващо да се справи с тази задача.

Отделно от всичко това мнозина го предпочитат и заради свойството му да действа, дори тогава, когато имате контакт с водата. Ако сте решили да разнообразите преживяванията с партньора си и предпочитате да се изкупете вана, докато се забавлявате или пък сте привърженици на секса под душа, то няма за какво да се страхувате, тъй като благодарение на силиконовия лубрикант вие ще се докоснете до върховни наслада и удоволствия.

Какви са недостатъците на силиконовите лубриканти

Вероятно, след като прочетохте за всички предимства, то започвате да се питате какви пък изобщо могат да бъдат недостатъците на този клас секс козметика. За да бъдем максимално изчерпаеми и да можем да отговорим на всички ваши запитвания, така че да се чувствате напълно информирани, то ще споделим с вас един от основните му недостатъци.

Силиконовите лубриканти не са подходящи за ползване в комбинация със секс играчки, които също биват направени от силикон. При взаимодействие на двата материала, то вие рискувате да развалите секс придобивката си. Това е едно от основните неща, за които трябва да внимавате.

Сега идва ред на  това да ви насочим към подходящото място, от където да си закупите лубрикант, който да ви бъде под ръка във всеки един момент. Насочваме ви към онлайн секс магазин Sexo.bg, където разнообразието е изключително богато и ви гарантираме, че останете не по-малко доволни от избора, който сте направили.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какви-са-предимствата-и-недостатъците-на-силиконовите-лубриканти

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

лубриканти силиконовите които секс какви недостатъците предимствата сте url който това вие един най към или лубрикант привърженици основа хората със sexo самите време така лубрикантите след водна силиконова болката секса тоз