Какви документи ни трябват, за да си наемем кола

Блог, Блог със статии и интересни факти, Авто-мото

25.11.2020 г.    25.11.2020 г.    124 pointspoints

Какви документи ни трябват, за да си наемем кола

Блог » Авто-мото

Какви-документи-ни-трябват-за-да-си-наемем-кола

Масовият българин не е свикнал да носи документи в себе си. Най-вероятно е заради щурото детство, което имаме ние в България, когато децата бягаха из прашните пътища и мокрите поляни и никога не се сещаха за лични документи.

Е, дали от тогава, дали просто защото не всеки ден ни се налага да ползваме документи като шофьорска книжка, например, повечето хора не се и замислят за това, че когато наемаш автомобил, шофьорската книжка влиза в задължителния набор от документация.

В настоящия текст ще разберете за различните документи, които са ви необходими при наемане на кола в София от коректна рент-а-кар фирма, каквато е SpeedyCars.eu. Имайте предвид едно нещо, за което редовно експертите предупреждават.

Ако фирмата, от която искате да наемете автомобил, не ви поиска подобен набор документи, то тогава по-добре е да не наемате от тях, защото вероятно не са от най-коректните, които можете да срещнете.

Добре, какви документи са ми нужни

Да представиш цялата нужна документация не е срамно нещо, а дори напротив. Съвсем нормално е това да спазваш закона във възможно най-широки рамки.

Най-лошото нещо е, че много хора сякаш дори се страхуват от това, че трябва да дават документи, защото го свързват с допълнително забавяне. Да, факт е, че бюрокрацията в България по един или друг начин забавя различните процедури, но все пак е наше задължение да спазваме поставените законови разпоредби.

Всяка рент-а-кар фирма има подробно разписани списъци с документи, които са необходими, за да може всеки човек да си ги набави преди да отишъл да вземе своя нает автомобил. Това се прави с цел да се забърза целият процес и всеки да може само да отиде и да му бъде даден ключ, за да подкара своя току-що взет автомобил.

Така клиентът ще може да сключи бързо и безпроблемно един напълно прозрачен договор със SpeedyCars.eu и преди това да е бил напълно подготвен и знаещ за това кое за какво точно му е необходимо и защо го е дал на служителите на рент-а-кар фирмата.

Какво става с подадените документи

Документацията, която ще предоставите, ще се пази много сериозно от фирмата, при която се намират. Това е абсолютно задължително по закон и нито една фирма няма право да предава на трети лица вашите лични данни, което може да ви успокои.

Важното е да се отчете защо на рент-а-кар фирмите са им нужни наши банкови сметки – все пак трябва някой да поеме щетите (ако евентуално има такива). Причината, поради която свидетелството ви за управление на моторно превозно средство (СУМПС) присъства в списъка, е повече от ясна и едва ли има смисъл да се обсъжда.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-научите-английски-език-за-рекордно-кратко-време

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

документи това рент най може url автомобил какви кола която кар защото speedycars фирма нещо всеки фирмата които трябват наемем има което необходими набор документация при различните https нужни своя преди напълно какво за