Енерийна ефективност при строеж на къща - външна и вътрешна среда

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

25.03.2021 г.    10.11.2023 г.    520 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Енерийна ефективност при строеж на къща - външна и вътрешна среда

Блог » Строителство и ремонт

Енерийна-ефективност-при-строеж-на-къща-външна-и-вътрешна-среда

Къщата на нашето съвременно общество притежава много повече предимства с т.нар. енергийна ефективност и околна среда. Неподправено предимство е хармонията, която се усеща в подобен тип нови сгради.

Външна среда и енергийна ефективност на сградата:

Например, мястото на сградата, която виждаме да речем е сякаш точно там между тези дървета, по никакъв начин не дразнят окото, дори може да не я забележим, толкова се слива с околната среда, независимо от това, колко е голяма. Причина за тази метарморфоза са семплите и изчистени пастелни тонове, използването на естествени материали, част от природната среда на географският район – постигнато равновесие на вътрешен и външен свят. Една здравословна среда на работа и начин на живот.

2. Вътрешни зони на комфорт на енергийната сграда:

допустимо ниво на звука в помещенията т.е да няма нежелан шум

постоянна температура навсякъде в сградата с необходимите нормативни изисквания за нейните обитатели, независимо от наличието на сезона.

визуалният комфорт се определя от нивото светлина, която влиза в сградата

качество на въздуха, подходяща влажност и т.н

осигуряване на постоянен свеж въздух без токсични вещества и неприятни миризми

Ако искате Вашата къща да бъде част от тази реалност, нашата строителна фирма за Варна и област е на Ваше разположение за осъществяване на проект „зелено енергийно строителство на еднофамилна къща”- www.md90.biz

Повече за нашите строителни услуги може да намерите на сайта и блога ни за Вас – www.md90,biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Архитекти-и-инженери-с-най-атрактивните-сгради-в-света

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

среда къща ефективност url сградата външна енерийна която строеж вътрешна при строителство тази независимо може начин http част комфорт www biz енергийна повече нивото наличието сезона визуалният определя влиза светлина