Кое е най-приятното и удобно спално бельо

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

27.04.2021 г.    27.04.2021 г.    37 i_mitkovi_mitkov

Кое е най-приятното и удобно спално бельо

Блог » Дом и семейство

Кое-е-най-приятното-и-удобно-спално-бельо

Забелязали ли сте този парадокс – съвсем лесно се разделяме с големи суми, когато купуваме сватбена рокля, която ще облечем веднъж в живота, не се скъпим и луксозни вечерни рокли, в които ще прекараме само няколко часа.

Но по някаква причина спестяваме от доброто спално бельо, въпреки факта, че прекарваме една трета от живота си в сън! Спалният комплект от калъфки за възглавници и чаршафи е наш постоянен спътник в ежедневието и затова трябва да го подберем. А особено тези, които предпочитат да спят голи, изборът на спално бельо вече става жизненоважен за поддържането на доброто им здраве.

Най-приятното и удобно спално бельо е, разбира се, от естествени материали. Памукът, ленът и коприната са добре дошли, защото ще ни гарантират сладки сънища. С подобно спално бельо тялото наистина почива. Уютно и комфортно е да се спи в него както през зимата, така и през лятото.

Памук

Благодарение на уникалните си влакна, памукът е в състояние да се адаптира към всякакви метеорологични условия - да ни осигури топлина през студените вечери и да даде усещане за прохлада в летните горещини.

Камбрик

Спалното бельо, изработено от камбрик, е много леко, прозрачно, благодарение на рядкото тъкане на конци, и в същото време е много издръжливо. От тази тъкан се правят скъпи подаръчни комплекти спално бельо за специални случаи. Но не е много подходящо за ежедневна употреба, поради крехкостта на материала - след 50 пранета тъканта губи външния си вид.

Калико

Калико е памучен плат, изработен от непълно почистено влакно и е по-подходящ за зимния период. Обикновено каликото е грубо на допир и доста плътно, като създава ефект на термична защита и топли много в студа. Това предимство на плата обаче се превръща в недостатък веднага щом се стигне до прането, гладенето. То изисква допълнителни грижи и затова много хора предпочитат да избират като материя за спалното си бельо по-тънко калико, което обаче се среща по-рядко. Също така, за съжаление, то не е толкова издръжливо като по-плътния вариант и бързо избледнява и се износва.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какви-са-предимствата-на-прахосмукачка-робот-Xiaomi-Roborock-S6

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бельо спално много приятното удобно най кое калико като през издръжливо които памукът обаче доброто url предпочитат живота затова камбрик така спалното благодарение леко пранета поради крехкостта прохлада материала след губи