Семеен отдих на открито с дете

Блог, Блог със статии и интересни факти, Пътуване и туризъм

27.04.2021 г.    27.04.2021 г.    28 i_mitkovi_mitkov

Семеен отдих на открито с дете

Блог » Пътуване и туризъм

Семеен-отдих-на-открито-с-дете

Какво обикновено правите през уикенда? Всяко семейство мечтае да прекара уикенд интересно и полезно: починете добре, натрупайте сили и вдъхновение за цяла работна седмица, вземете незабравими впечатления, научете нещо ново ... Нека се опитаме да вдъхновим вас и вашето семейство за активен уикенд. Докато децата са малки и се нуждаят от нашето внимание, има възможност да се наслаждаваме на семейното общуване, да правим всичко заедно: да се радваме, желаем, учим, движим.

Предлагаме Ви да прекарате една незабравима почивка в къща за гости в Триград, западните Родопи, България.

Лято - навън е топло, грее слънце. Природата зове! Искате ли да дишате чист въздух, да се наслаждавате на лекия бриз под сянката на дърветата, да ходите боси по копринена трева, да се изпълвате с енергията на чистата вода? Вие сте добре дошъл! Все още ли се чудите къде можете да отидете на почивка през лятото? Чудесна идея за семеен уикенд - отдих на открито в къща за гости или палатка с цялото семейство

Нека се опитаме да обясним защо почивката при такива условия е важна за семейството.

Знаете ли, че човешката психика се отваря постепенно, повтаряйки еволюцията на цивилизацията, всяко дете имитира и в определен момент активира качествата на първобитните хора, първоначалните селища, първите общности и историческите княжества?

Ето защо е препоръчително всеки от нас за здравословно развитие от време на време да се озовава в условия, близки до първоначалните: мама създава уют в къщата, храни, грижи, гали; татко демонстрира лични постижения, помага да стане по-силен, учи трикове за оцеляване, мотивира да бъде смел. Нашата градска джунгла изкривява тези оригинални родителски роли и ги прави непонятни за децата.

Елате в нашата къща за гости в Триград и се забавлявайте близо до природата, отпуснете се с цялото семейство, тяло и душа, почувствайте единството с природата. Това ще възстанови вашите умствени и физически сили за дълго време.




Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Интересни-забележителности-и-хотели-в-Сандански

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

семеен семейство открито дете url отдих уикенд къща гости време природата триград нека първоначалните com trigradkristal https условия почивка цялото нашата децата опитаме защо сили всяко през добре trigrad физически селища