Комбиниране на кюхнята с хол

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

27.04.2021 г.    27.04.2021 г.    590 i_mitkovi_mitkov

Комбиниране на кюхнята с хол

Блог » Строителство и ремонт

Комбиниране-на-кюхнята-с-хол

Почти винаги, след като получат ключовете за нов апартамент, щастливите собственици на жилища искат да променят съществуващото оформление там. И най-често искат да комбинират кухнята с хола.

Увеличаването на кухненското пространство е възможност за организиране на пълноценна трапезария. Това има своите плюсове и минуси.

Много е добре, когато приема гости, домакинята може да участва в разговора, без да напуска кухнята за ново ястие. Много е добре, че след като гостите си тръгнат, няма да се налага да носите мръсни съдове в съседната стая. Всичко е наблизо. В допълнение, такава комбинация разширява пространството, два прозореца в една стая я правят по-ярка. Когато създавате кухня-студио, няма нужда да купувате два телевизора. Ако вие искате вашият проект да се изпълни от качествени майстори за вашият дом, можете да ни се доверите!

Можете рационално да използвате освободената зона за подреждане на мебели, които не бихте могли да доставите по-рано поради тесни условия. Има възможност за внедряване на интересни дизайнерски решения.

Съществен недостатък на това преустройство са специфичните миризми, които се разпространяват по време на готвене. За да може всичките ви меки мебели да не поемат ароматите на вашите ястия след комбиниране на две стаи, трябва предварително да помислите за много мощна качулка над печката. И тя не винаги ще се справи - никоя абсорбатор не може да премахне миризмата на пържена риба или лук.

Трябва да се има предвид, че работните маси на кухненския комплект винаги трябва да се поддържат в перфектен ред. В противен случай съдовете, останали в мивката, различни кухненски прибори на работната маса, ще направят интериора да изглежда нереден.

След като сте решили да комбинирате кухнята и хола, трябва да знаете, че почти винаги такава работа се нарича преустройство. А за тяхното изпълнение е необходимо разрешение от изпълнителната власт. Ако е получено разрешение, можете да продължите с ремонта. Но няма да можете да получите разрешение да комбинирате кухнята и хола, ако къщата е газифицирана. Решението на въпроса ще бъде подмяна на газовата печка с електрическа. Тази процедура изисква и одобрение от съответните органи.

Обединяването на кухнята и хола може да се извърши чрез демонтиране на вътрешната преграда изцяло, частично или чрез отваряне в нея. Независимо от начина, по който са били комбинирани кухнята и холът, дизайнерският проект трябва да вземе предвид зонирането на пространството на бъдещата стая. Можете да подчертаете кухненското пространство с помощта на подиум (двуетажен под), многостепенни окачени тавани, прожектори.

Също така, за да се ограничи пространството, се използва различно подово покритие. Например в кухнята - плочки, в трапезарията - ламинат. Различните цветове и нюанси на стените при декорирането им могат да подчертаят определена област. Освен това е възможно функционално разделяне на пространството на кухнята и хола след комбиниране с помощта на мебели - диван, стелаж, бар плот, голяма маса за хранене със столове и т.н.

Понякога, когато комбинират кухнята и хола, те практикуват частично разрушаване на стената. В този случай останалата част от стената, която може да бъде ефективно декорирана, също така визуално ще раздели стаята на зони.

Всички тези възможности за преустройство и техники за зониране са добре познати на нашите майстори - професионалисти. Те не само качествено, но и достатъчно бързо ще извършат всички ремонтни, строителни и довършителни работи във вашия апартамент, за да комбинират кухнята и хола в съответствие с дизайнерския проект.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Инвестиране-в-сглобяеми-къщи-плюсове-и-минуси

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

кухнята хола може трябва можете комбиниране след пространството винаги добре много това ако проект мебели когато стая има комбинират няма кюхнята преустройство хол разрешение като стената маса такава случай два бъде така ко