Онлайн фактуриране - е фактури - счетоводен софтуер

Блог, Блог със статии и интересни факти, Софтуер и програмиране

30.04.2021 г.    30.04.2021 г.    476 irena951irena951

Онлайн фактуриране - е фактури - счетоводен софтуер

Блог » Софтуер и програмиране

Онлайн-фактуриране-е-фактури-счетоводен-софтуер

Защо счетоводството е важно за вашия бизнес

Какво е счетоводството?

Счетоводството е начинът, по който вашият бизнес записва, организира и разбира финансовата си информация. To играе много важна роля в управлението на даден бизнес. Помага за проследяването на приходите и разходите и за спазването на нормативните изисквания. Предоставя на инвеститорите и ръководството важна финансова информация, която може да се използва при вземането на бизнес решения. Помага сами да направите оценка за ефективността на вашия бизнес. Вашите финансови записи отразяват резултатите от операциите, както и финансовото състояние. Гарантира законово съответствие на вашия бизнес и правилното адресиране на задълженията като данък върху продажбите, ДДС и т.н. Може да се използва за създаване на бюджет и бъдещи прогнози, които могат да подобрят вашия бизнес. Също така играе роля и при подаване на финансови отчети към съответните институции. Можете да си представите, че счетоводството е машина, в която влагате сурова финансова информация - записи на всичките си бизнес транзакции, данъци, прогнози и т.н. След това тази машина издава лесна за разбиране история за финансовото състояние на вашия бизнес и кои части от вашия бизнес всъщност печелят пари.

Какво е автоматизация и как тя помага на вашия бизнес

Технологиите все повече навлизат в почти всеки аспект от живота ни. Започваме да признаваме автоматизацията като норма. Хранителни стоки могат да бъдат поръчани и доставени до вашия дом. Можете да контролирате домакински уреди от телефона си, да плащате сметки и да работите с парите си свободно чрез модерните технологии.

След като технологията за автоматизация опростява личния ви живот, започва да се разпрострира и върху професионалния. За да разберете как автоматизацията може да улесни работния ви процес, първо трябва да се запознаете с нея. Най-просто казано, автоматизацията е внедряване на система, която изпълнява лесно реплицирани задачи. Ако намерите задача, която редовно повтаряте, не изисква задълбочена мисъл или творчество, бихте могли да научите компютъра как да я автоматизира. Почти всеки отдел във всяка компания има поне един процес, който може да бъде подобрен с автоматизация.

Съществува ли автоматизирано счетоводство?

Отговорът е – ДА.

На пазара се предлага разнообразие от счетоводни софтуери, програми за фактуриране и други. Но повечето модерни системи предлагат отделни модули за всяка една сфера на счетоводния свят, тоест информацията остава разхвърляна в отделни софтуери, изисква се повече време за обработка и разчитане на отчети, дължими суми, очаквани приходи и други.

Ние открихме решението за Вас!

Първата в България DAD(DIGITAL ACCOUNTING DOCUMENT) система , предлагана под марката HILIX.

Изцяло онлайн счетоводен софтуер, обединяващ всичко, от което вашата фирма се нуждае. Издаване на онлайн фактури, добавяне на разходи, партньори, стоки, качване на счетоводни документи като декларации, банкови извлечения, справки за заплати, договори, отчети за приходи, разходи, печалби, дължими данъци и такси, импорт и експорт на справки и отчети.

А най – хубавото е – можете да споделите цялата тази информация с вашия счетоводител онлайн.

Използвайки DAD системата, вече не се налага да се затрупвате с документи, да отделяте излишно време и финанси, за да предоставяте тази информация на вашия счетоводител всеки месец. Достатъчно е просто да го добавите в системата и той ще има достъп до всички ваши документи онлайн по всяко време.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Онлайн-фактуриране-е-фактури-счетоводен-софтуер

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бизнес вашия онлайн софтуер информация отчети фактури счетоводен счетоводството може като която фактуриране автоматизацията можете автоматизация помага тази време как документи всеки dad hilix машина url могат прогнози върху