Бързи заеми от небанкови дружества

Блог, Блог със статии и интересни факти, Финаси и кредити

10.05.2021 г.    10.05.2021 г.    537 i_mitkovi_mitkov

Бързи заеми от небанкови дружества

Блог » Финаси и кредити

Бързи-заеми-от-небанкови-дружества

По начало, от появата си до днес бързият заем от небанкови дружества се използваше за уреди, мобилни телефони или други устройства - неща, които бихте искали да имате, но за които не разполагате със свободни пари. Обикновено заетите суми не са големи, така че няма да можете да купите много скъпи неща с тях - повечето небанкови финансови институции, които сега отпускат заеми на физически лица, ограничават заетата сума до няколко хиляди лева, когато времето за връщане е кратко – например, 30-45 дни. Някои фирми отпуска заеми до няколко десетки хиляди лева, които трябва да бъдат погасени за перидо 1-5 или повече години. Разбира се при по-големи суми може да бъдете помолени за други документи, които показват, че имате доход, от който да изплатите заема.

Има обаче случаи, когато получаването на служебна бележка от работодателя, с която да докажете вашия за доход е по-трудно. Може би просто не искате всички ваши колеги да знаят, че сте поискали такъв заем, така че всички да ви питат защо имате нужда от пари. Може би, имате доходи от източници, различни от работната заплата, като напрмер средства от пенсия или наем, за които финансовите институции не знаят; може би, много бързате и ще отнеме много време, за да получите този документ – тогава се нуждаете именно от бърз заем от кредитна компания.

Хубавото обаче е, че компаниите не изискват много висок доход, за да получите заема, за разлика от банките, където стойността на заема е пряко свързана с месечния доход. Това е така, защото повечето от тези компании предлагат ограничена максимална сума, както беше споменато по-горе. Минималният месечен доход, от който можете да вземете бърз заем варира при различните компании. При някои тя дори може да бъде по-ниска от минималната работна заплата на пълен работен ден, в съответствие със стойността на много пенсии.

Също така, можете да бъдете наети на непълно работно време и да се нуждаете от допълнителни пари, нали? Много студенти или млади майки може да се окажат в тази ситуация - работят само максимум 20 часа седмично, за да се справят с други задължения - и получават само половин заплата. Заемът от кредитна компания е идеално решение в тези случаи.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Основни-форми-и-класификация-на-кредита

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

може които много небанкови доход заеми или дружества имате заем така бързи при можете други пари заплата заема време когато бъдете лева хиляди който компании обаче случаи сума тези стойността всички знаят компания кредитна