Съществуват различни варианти за получаване на кредити

Блог, Блог със статии и интересни факти, Финаси и кредити

10.05.2021 г.    10.05.2021 г.    654 i_mitkovi_mitkov

Съществуват различни варианти за получаване на кредити

Блог » Финаси и кредити

Съществуват-различни-варианти-за-получаване-на-кредити

При сключване на договор за заем, служителите на банкова организация подхождат индивидуално към всяко лице. Има много различни варианти за получаване на кредити и всеки има свои собствени условия. Начислените лихви по заема зависят от няколко фактора, притежавани от бъдещия длъжник. Банката се опитва да се възползва максимално от печалбата, а кредитополучателят сключва сделка при по-изгодни за себе си условия.

Ако дадено лице депозира обезпечение или предостави поръчители, тогава лихвеният процент ще е минимален, тъй като рискът парите да не бъдат върнати на финансовата компания е нищожен. Ако длъжникът не изпълни задължението си по банков заем, отговорността се прехвърля върху хората, които са сключили договор за поръчителство. Всички тези последици служат като гаранция за изплащане на кредита.

Какво се случва, ако човек има лоша кредитна история

Ако човек има лоша кредитна история, тогава служителите на банката отправят максимални изисквания към такъв клиент. За да получи банков заем, той трябва да покаже документи за всичките си доходи и да предостави обезпечение. Ако липсва такова, тогава много често сумата се отпуска при по-висок лихвен процент.

Кредити при изгодни условия – кога това е възможно

Във всеки случай едно е ясно - бъдещият кредитополучател трябва постоянно да си сътрудничи с кредитната институция, за да получи пари на заем при изгодни условия. Ако банкова организация прецени, че има интерес от сделка с определен потребител, тогава тя може да му предостави заем и на по-ниска лихва. Важна роля при определянето на лихвата по заема играе стабилността на икономическата обстановка. Ако инфлацията е ниска, тогава лихвеният процент по заема също ще бъде нисък. Част от заемите се отпускат и при условие, че лихвеният процент може да варира в зависимост от ситуацията и поведението на кредитополучателят. Например, при систематично пропускане на месечните плащания на длъжника, неговата репутация стремглаво тръгва надолу и при повторен опит да изтегли кредит, банката ще разглежда заявлението му „под лупа“.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Търсите-добър-адвокат-при-ПТП-Ето-как-да-го-намерите

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

при ако кредити има тогава заем различни варианти получаване процент условия банката съществуват предостави заема изгодни лихвеният обезпечение сделка човек като банков лоша кредитна получи трябва url може ниска