Регистрация на фирма

Блог, Блог със статии и интересни факти, Финаси и кредити

27.05.2021 г.    27.05.2021 г.    22 i_mitkovi_mitkov

Регистрация на фирма

Блог » Финаси и кредити

Регистрация-на-фирма

В тази статия ще разгледаме как да направим регистрация на фирма изцяло онлайн на изгодни цени, бързо, удобно с помощта на адвокат. Какво получавате при първото телефонно обаждане при регистриране на фирма?

При телефонното Ви обаждане, Вие получавате безплатна консултация за избора на фирма, какво дружество да изберете и кое ще е най-добре за вашите нужди и цели. Имате възможност да зададете и повече въпроси относно дейността на вашето дружество, свързани със данъци, осигуровки и счетоводство.

Ние ще дадем максимално информация на база на вашите нужди.

Регистрация на фирма онлайн

За да направите регистрация на фирма онлайн, е нужно само да се свържете с нас за да можем да Ви консултираме и да Ви помогнем в последващи действия и информация. Процедурата е лека и не отнема много време, даваме Ви подробна информация и стъпка по стъпка какво да изпълните за да може да се случат нещата максимално бързо и ефективно при регистрация на фирма .

Всеки човек се интересува и от цената, и си задава въпроса за регистрация на фирма цена. Имам фиксирани цени които да са в полза на стартиращите бизнеси, за сключени договори за 12 месеца за абонаментно счетоводно обслужване, получвате и бонус за това безплатна регистрация по ЗДДС.

Какво да избера регистрация на ЕООД или регистрация на ООД?

Този въпрос е свързан с това колко собственика на дружеството ще има вашата фирма, дали ще сте сам собственик и притежател на капитала или ще бъде разделен на дялове на 2-3 или повече собстеници, като вески държи % от общият капитал на дружеството, за повече информация ще можете да се свържете с нас. Ако решите да направите регистриране на ООД, пък в последсвие се наложи другият/те собственици да се сменят или излязат от дружеството, вие можете да промените това с помощта на адвокат, да прехвърляте дялове или да станете сам собстеник, тогава правната форма ще бъде ЕООД. При промяна в обстоятелствата на дружеството.

Как да регистрирам фирма?

Подготвят се нужните документи , при което е нужно да ги подпишете , част от тях да заверите нотариално и да ги изратите до нас, ние приемаме и проверяваме документите, след което, вписваме фирмата в Търговският регистър и до 2-3 дни фирмата е вече налична и вие можете да предприемете последващи действия.

Регистрация на фирми

Ние правим регистрация на фирми както за български граждани така и за чужденци или временно пребиваващи, имаме опитни адвокати, които да са в полза на стартиращите бизнеси. В сферата сме от няколко години и се опитваме да даваме качествена услуга за нашите клиенти на разумни цени. Цената варира ако клиента има нужда от повече информация, консултация и др.

Регистрираме фирми изцяло онлайн от разстояние, спествяме Ви време, таксите са по евтини и не се редите по гишета за да подавате документи, работим коректно, прецизно и бързо и гледаме винаги да сме максимално ефективни за нашите клиенти.

Източник: https://www.balancebg.com/.




Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Възникване-на-кредита

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

регистрация фирма при или информация дружеството онлайн повече url какво можете https максимално нас това фирми вие www balancebg цени бързо ние com ако свържете оод цената които полза направите нужно сме бизнеси как еоод