Основни идеи за това как една тясна баня да стане по-голяма и по-функционална

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

27.06.2021 г.    27.06.2021 г.    817 parocreatorparocreator

Основни идеи за това как една тясна баня да стане по-голяма и по-функционална

Блог » Дом и семейство

Основни-идеи-за-това-как-една-тясна-баня-да-стане-по-голяма-и-по-функционална

Дългата и тясна баня е най-честият проблем за собствениците на малки апартаменти. Такива пространства са трудни за подреждане, но не и невъзможно за подреждане. Те могат да постигнат стилистична последователност и функционалност, при условие че се спазват определени правила и трикове. За ваше улеснение ги събрахме в тази публикация! Прочетете статията, за да направите тясната си баня да изглежда по-голяма и по-практична.

Дълга тясна баня в ярки цветове

Играта с цветове може да бъде полезна - и не става въпрос за креативни композиции, използващи всички възможни цветове, а умело боравене със свойствата на конкретни тонове. В този случай ще ви помогнат нюансите, които са известни със своите оптични увеличителни свойства. Говорим за светли тонове, като бяло, бежово, аквамарин, синьо или сиво. Тяхното предимство ще направи стаята да изглежда по-голяма, отколкото е в действителност и от това е кратък път за изграждане на простор, какъвто липсва в тесните стаи.

Цветова промяна на пропорциите

Ако целта в малка баня е да се създаде простор, асото в ръкава ще бъде в ярки цветове. В този случай контрастите ще бъдат спасението! Боядисвайте по-тясната стена в по-тъмен нюанс, това ще ви позволи визуално да преместите двете противоположни, по-светли стени една от друга. От друга страна, когато таванът е твърде висок - просто го боядисайте с боя с няколко тона по-тъмна от тази, използвана на другите стени. Стаята ще създаде впечатление, че е по-ниска и по-широка. Интелигентна процедура е и инсталирането на 3D фототапет на една от стените.

Тесни бани с акцент върху стила

Подреждането на тясна баня също изисква размисъл, когато става въпрос за доминиращ стил. Хаосът ще бъде въведен от еклектична мишмаш, прекалено шикозен блясък или селска атмосфера, пълна с дреболии. Тенденциите, известни със своята простота, ще бъдат много по-подходящи. Това включва Скандинавски стилове, пълни с ярки и топли цветове, или минималистични, отхвърлящи всичко излишно. Противно на външния вид, ретро баня , където преобладават цветните контрасти, също ще бъде окото.

Източник: mebeli-za-bania.com
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-говорим-с-детето-по-добре-истина-отколкото-лъжа

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

баня това тясна цветове една голяма бъде със ярки или основни идеи стане как функционална тясната изглежда тази известни става въпрос светли простор също тонове този стаята случай подреждане създаде бъдат когато стени url