Екологичното строителство и системи за контрол

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

30.06.2021 г.    18.11.2023 г.    494 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Екологичното строителство и системи за контрол

Блог » Строителство и ремонт

Екологичното-строителство-и-системи-за-контрол

Екологичното строителство изисква повече норми при неговото осъществяване, тъй като се използват енергийно-ефективни ресурси и това изисква осъществяване на повече контрол и правила за по-добри крайни резултати. Разбира се най-вероятно с увеличаване на норми и стандарти, неминуемо ще доведе и до повишаване на разходите при строителство на екологични къщи, а оттам и тяхната пазарна цена.

Системата за контрол е съгласувана с ЕС и тази година се въвежда и у нас, като се акцентира върху качеството на материали, европейските стандарти за проектиране на конструкциите в строителството. Тази стандартизация ще повиши качеството не само на самите материали, но и ще се отрази върху цялостното развитие на строителният сектор в областта на жилищното строителство. Това включва няколко главни фактора – икономически, социален и не на последно място все пак и екологичната сфера, която има много важно значение и върху другите две области. Тези фактора са взаимно свързани за правилно балансиране и получаване на положителни иновативни резултати и осъществяване на зелени стандарти и устойчиво развитие в строителството -/http://www.md90.biz/stroitelstvo/stroitelstvo-na-kushti/

Създава се една нова икономическа и бизнес среда, която със своят инструментариум работи за обединяване на целите и задачите на една глобална устойчива система на общо развитие и резултати за цял свят.

Повече за устойчиво жилищно строителство на сгради, преустройства, ремонти може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област. - www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-си-направим-модерна-банята

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

строителство контрол екологичното stroitelstvo осъществяване върху стандарти резултати развитие повече системи устойчиво фактора www biz строителството една материали качеството тази http която като това url изисква норми при