Пристройки към къщата - норми и закони

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

04.08.2021 г.    04.08.2021 г.    470 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Пристройки към къщата - норми и закони

Блог » Строителство и ремонт

Пристройки-към-къщата-норми-и-закони

Когато вземете решение да пристроите към Вашата къща допълнителни квадрати е важно да знаете, че има и документална част, с която трябва да се съобразите, ако искате всичко да е нормативно и съобразено с изискванията по ЗУТ. Това е необходимо за да бъде законна пристройката и да стане част от общата площ, която имате като нотариална собственост.

Важно условие все пак е дали имота, който притежавате има подобна опция за пристрояване. Трябва да разберете дали имате нужда от съгласие на съсобственици, съседни имоти, дали ще спазите границите и отстоянията, какъв е ПУП на района и възможно ли е подобна стъпка. Това може да проверите в съответният район на държавната администрация. Ще уточните какво точно е предназначението на бъдещата пристройка и това ще спомогне за издаване на съответното разрешение за нейното реално присъствие и архитектурна особеност.

Не забравяйте, всяка документация и разрешителни имат определени срокове, които не трябва да нарушавате при тяхното изпълнение за да бъдат годни за ползване.

Повече за строителна документация на жилищни и нежилищни сгради, ремонти, строителство и преустройства на сайта и блога ни на строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Съоръжения-и-сгради-с-конструктивни-метални-конструкции

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

към пристройки дали това трябва норми закони къщата строителство има подобна която част строителна важно документация url имате реално особеност всяка архитектурна присъствие забравяйте администрация нейното разрешение