Как сайтовете за залози гарантират сигурността ни?

Блог, Блог със статии и интересни факти, Охрана и сигурност

06.08.2021 г.    06.08.2021 г.    707 Kremena_GKremena_G

Как сайтовете за залози гарантират сигурността ни?

Блог » Охрана и сигурност

Как-сайтовете-за-залози-гарантират-сигурността-ни

За да можете свободно да поставяте спортни залози, трябва първо да преминете успешно през процеса по регистрация в конкретния букмейкър. За да завършите своята регистрация, следва да предоставите определен набор от лични данни. Това е условие, което се налага от съответната компания не по собствено желание. Букмейкърите са задължени по редица закони като Закон за хазарта, Закон за мерките срещу изпиране на пари, Закон за облагане доходите на физическите лица и много други да събират вашите лични данни. Дори когато решите да направите бърза регистрация в winbet, рано или късно компанията ще изисква от вас стандартната лична информация, установена в нормативните актове. Това ще се случи по време на верификацията на акаунта ви.

При всички случаи, играчите няма как да избегнат задължението да предоставят съответните лични данни за себе си, ако искат да залагат в интернет. Могат ли те обаче да са спокойни, че въвеждат подобна чувствителна информация онлайн?

Отговорът тук не може да е еднозначен. Истината е, че в някои случаи вие положително можете да се чувствате защитени и спокойни, че предоставяте своите лични данни. В други случаи обаче, за вас съществува известен риск. Не е безопасно да предоставяте личните си данни на букмейкъри, които не са легални. Такива букмейкъри не са официално регистрирани и сертифицирани да извършват хазартна дейност, не разполагат с лиценз да оперират на конкретния пазар и не се регулират от съответните органи. Съветваме всички играчи да избягват подобни платформи и да се регистрират единствено в легални страници за спортни залози.

Методи за защита на потребителите и техните лични данни

Като администратори на лична информация букмейкърите боравят с изключително богат инструментариум, подпомагащ им в нейната защита. На първо място, те спазват фундаментални закони като Закон за защита на личните данни, запознават се в детайли и прилагат на практика правилата в GDPR, а освен това внедряват редица иновации в областта на киберсигурността. Това са мерки за сигурност, които не се въвеждат на добра воля от букмейкърите. Компаниите са длъжни да ги прилагат – по закон и условие за извършване на хазартна дейност. Сред техническите методи за защита на личните и финансови данни на потребителите са SSL сертификатите, за наличието на които можете да разберете по URL адрес, започващ с https вместо с http, както технологията за криптиране. Последната прави така, че вашата лична информация да бъде съхранявана по начин, по който да не допуска попадането й в достъпа на трети лица. Редица от методите за защита на потребителите, използвани то букмейкърите, са подробно описани и в Политиката за поверителност. Това е специален документ, с който трябва да разполага всяка компания за спортни залози. Документът може да бъде намерен и прочетен и от играчите на самата платформа. Обикновено линкът към него стои в най-долната част на страницата.

Защо е необходима верификацията на акаунт в букмейкър?

Верификацията на акаунт е важна стъпка от официализирането му. След като се регистрирате и отворите игрална сметка в букмейкър, вие вече получавате правото да правите депозити и да играете с реални пари. Но нямате право да теглите своите приходи. Верификацията на акаунта е условието, на което трябва да отговорите, за да получите възможност за теглене. Това е задължителна процедура, през която преминава всеки активен играч и която е наложена не от самия букмейкър, а от неговите доставчици на лицензи, от органите, в чиято държава оперират и така нататък.

Макар за мнозина потребители верификацията да звучи като досадна процедура, през която са длъжни да преминат, истината е, че тя е полезна и за самите тях. Верификацията на акаунта създават сигурност и допълнителна безопасност за вашите и пари средства, държавни в съответния букмейкър. Верификацията на акаунта цели да се докаже, че личните данни, които представяте, са наистина ваши. Те отговарят на действителността. И човекът, за когото се представяте в конкретния букмейкър, сте наистина вие. По този начин букмейкърите ви предпазват от широк кръг от финансови рискове, включително и измами.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Какви-средства-за-самозащита-помагат-да-се-предпазим-от-нападения

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

данни верификацията залози това букмейкър лични букмейкърите като закон защита как информация акаунта които личните потребителите сайтовете пари която случаи редица вие лична url регистрация спортни през гарантират