Основни фактори при изработка на мебели

Блог, Блог със статии и интересни факти, Дом и семейство

09.09.2021 г.    09.09.2021 г.    448 babybuketbabybuket

Основни фактори при изработка на мебели

Блог » Дом и семейство

Основни-фактори-при-изработка-на-мебели

Има множество причини да потърсите фирма, занимаваща се с изработка на мебели по поръчка. Вероятно искате да имате уникално обзавеждане или оформлението на помещенията е такова, че стандартните мебелни продукти не се вписват добре. Поръчковата мебел е начин да си осигурите красота, комфорт и икономия на средства.

Макар и малко по-скъпи като първоначална инвестиция, мебелите по поръчка са по-изгодни. Те имат много по-висока функционалност и дълъг експлоатационен живот. Когато са изработени качествено и с добри материали, не се нуждаят от поправки и поддръжка. Накратко – излизат много по-евтино.

Кои са основните фактори при производството на мебели по индивидуален проект?

Разликата между това да си купиш готова кухня и тя да ти бъде направена по индивидуален проект е огромна. В единия случай си принуден да напаснеш готовото изделие към наличната обстановка, докато в другия е обратно. Мебелите се изработват по проект, който включва размер и форма, съобразени с условията на околното пространство.

Проектът е първият етап и е невъзможно той да се прескочи. Макар да оскъпява в известна степен продукта, само така е възможно да се гарантира съответствието на крайния продукт с особеностите на помещението. В проекта се залагат не само размерите, но и дизайна на мебелите, цвят, вътрешно оформление, материали и мебелен обков.

Сроковете за изпълнение на поръчките са друг ключов фактор. Понякога поръчителите се дразнят от по-дългия период на изработка, но в повечето случаи чакането си заслужава. Срокът, за който ще ви бъде изработен шкаф, гардероб, секция или кухня, зависи от сложността на модулната система. Колкото по-сложна и многокомпонентна е тя, толкова по-бавно ще бъде направена. Логично!

Размерите – основно предимство на поръчковата мебел

Причината много хора да търсят изработка на корпусна мебел е възможността сами да определят нейните размери. Стандартното оразмеряване в мебелопроизводството не е съобразено с жилища и помещения, чиито архитектурни елементи са извън строителния стандарт. По-нисък таван, криви стени, чупки и вътрешни комини – всичко това пречи да се използват готови мебелни продукти.

Фирмите, изпълняващи индивидуални поръчки, държат човек от техния екип да направи замерването. Защо е по-добре то да се направи от професионалист, при положение, че всеки може да използва рулетка? Ако неспециалист прави 3 измервания: височина, ширина, дължина, то професионалистът прави най-малко 12 измервания. Това е нужно, за да се премахнат проблемите, свързани с неравни стени, тавани и т.н.

Функционалност и ергономичност

Едно мебелно изделие може да бъде изключително красиво, но напълно непрактично. Все пак мебелировката има преди всичко функционална роля, а не само декоративна. Персоналната изработка на мебели решава всички проблеми с функционалността. И не само защото се използват качествени материали и обкови, но и защото всеки детайл е прецизно разчетен. Шкаф, чиято врата не може да се отвори, заради тръбите на парното? Добрият производител няма да го допусне.

И запомнете – няма безплатна доставка и монтаж. Това е отделна услуга и нейната цена се доплаща отделно или е калкулирана в цената на изделието. Ако държите да спестите пари, можете сами да транспортирате и сглобите новите мебели. При големи обеми обаче, транспортът може да се окаже проблем, а сглобяването на по-сложни системи не е по силите на всеки. Професионалният монтаж е единственият, който ви гарантира отлична визия и функционалност на мебелировката.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Прахосмучаката-или-как-домът-ни-да-свети-от-чистота

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

изработка мебели при може само това бъде фактори всеки проект материали функционалност много мебелите мебел или основни който изделие монтаж измервания поръчка направена мебелировката кухня прави размерите използват направи ня