Не само модерната фасадна "силиконова" мазилка

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

08.10.2021 г.    13.11.2021 г.    429 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Не само модерната фасадна "силиконова" мазилка

Блог » Строителство и ремонт

Не-само-модерната-фасадна-силиконова-мазилка

Не само модерна, фасадна „силиконова” мазилка

Фасадната силиконова мазилка е такава защото в нея има основно смола, която е на силиконова основа, Тази синтетична смола притежава много технически характеристики като гъвкавост, дищаща е, водоустойчива, издръжлива на атмосферни физични влияния и химични реакции. Всички тези качества я правят незаменима при завършващите фасадни покрития. С нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област www.md90.biz ще дадем една обща представа и характеристика на силиконовата фасадна мазилка с всички нейни положителни показатели:

- предовратява образуване на мухъл, плесени по повърхността

- водоотблъскваща

- устойчива на механични въздействия

- висока гаранция като експлоатация /20-25/ години

- притежава голям набор от цветови комбинации и структура, които може да изберете

Една нова и модерна визия, която има не само устойчиво присъствие в областта на строителството, но и създава творческо присъствие с визуални творчески характеристики и 3D присъствие и резултат. Практична и подходяща както за обществени сгради, така и при строителство на еднофамилни къщи. Един широк диапазон, в който може да се постигне абсолютна индивидуалност на всяка сграда, което може да се постигне със силиконовите мазилки в зависимост от креативността на проектиране и изпълнение.

Повече за фасадни силиконови мазилки, консултации и изпълнение, може да намерите на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Външните-фасадни-мазилки-и-какво-още-да-знаем-за-тях

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

силиконова мазилка само фасадна може url модерната присъствие фасадни мазилки всички постигне biz строителство www характеристики една като при притежава изпълнение смола модерна която има проектиране създава подходяща практичн