Производство на алуминиеви скелета и алуминиеви стълби

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

21.10.2021 г.    21.10.2021 г.    395 aronbgaronbg

Производство на алуминиеви скелета и алуминиеви стълби

Блог » Строителство и ремонт

Производство-на-алуминиеви-скелета-и-алуминиеви-стълби

Арон България ЕАД предлага на вашето внимание алуминиеви скелета, алуминиеви и специални стълби. Алуминия е предпочитана сплав за производство на стълби и скелета, заради голямата си издръжливост и лекота. Той е много по лек от останалите метали. Благодарение на това си качество се е наложил като абсолютен фаворит, когато става въпрос за материали за стълби и скелета. Алуминиевите скелета са много по-леки, транспортирането, както и монтирането и демонтирането стават много по-бързо , а за всеки времето е от изключително важно значение. Няма значение дали сте професионален строител, любител или искате да използвате продуктите за домашна употреба, Вие ще се убедите в техните предимства. Съхранението е много по-лесно , а ние всички заем, колко е трудоемко да се сглоби едно скеле и след това отново да се разглоби. Алуминиевите скелета са с работна височина спрямо предпочитанията и нуждите на потребителя, те варират между 2 метра и 14 метра. Платформите също могат да бъдат 2м, 5м ,3м. Товароносенето е до 150кг.

Арон България като производител предлага не само готови конструкции , но и резвервни части и възможност за ремонт. Фирмата е доказала се и приема и индивидуални поръчки. Сами ще се убедите във възможностите , здравината и издръжливостта на алуминиевите продукти на Арон България ЕАД.

Те предлагат още:

• Различни видове стълби - от домакински алуминиеви стълби, до стълби за професионална работа, които имат товароносимост до 150 кг и отговарят на EN131.

• Малки и икономични алуминиеви скелета с работна височина до 4,5 метра.

• Също така имат електроизолирани стълби от фибро стъкло , както и телескопични стълби за стълбище и степенки.

Доверете се на качеството , което Ви предлага една доказала се фирма на Българския пазар. Техните продукти можете да откриете в строителните хипермаркети, както и на фирменият онлайн магазин www.aronbg.net . Започнете ли да използвате техните стълби ще се убедите в здравината, качеството и издръжливостта им.
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Устойчивото-бъдеще-в-строителството-умни-сгради

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

стълби алуминиеви скелета производство много арон българия предлага метра както убедите техните алуминиевите като ремонт доказала имат качеството използвате значение здравината продукти това издръжливостта url еад височина