Арон България ЕАД - Производство на алуминиеви стълби и алуминиеви скелета

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

21.10.2021 г.    21.10.2021 г.    499 sonobgsonobg

Арон България ЕАД - Производство на алуминиеви стълби и алуминиеви скелета

Блог » Строителство и ремонт

Арон-България-ЕАД-Производство-на-алуминиеви-стълби-и-алуминиеви-скелета

Арон България ЕАД е производител на алуминиеви стълби и скелета за строителството и домакинството. Фирмата започва търговската си дейност преди 14 години. През 2007г. В самото начало тя е директен вносител от Тайланд, Япония и Китай. В продължение на години фирмата се разраства и обогатява асортимента на предлаганите продукти. Стремежът на фирмата е да задоволи нуждите , както на обикновеното домакинство , така и да отговори на изискванията на професионалистите.

Развитие през годините:

През 2015г. фирмата пуска на българския пазар за първите си модели домакински алуминиеви стълби.На следващата година, през 2016г. фирмата стъпва сериозно на пазара с производството на първите професионални трираменни алуминиеви стълби и мултифункционални алуминиеви стълби. През 2017г. започват производството и продажбата на малки модели алуминиеви скелета с работна височина до 4,5м.В началото на 2018г. започва производството на модулни алуминиеви скелета за професионална употреба с работна височина до 14м.

Благодарение на високото качество и устойчивост на продуктите , както и разумната им цена, алуминиевите стълби и скелета на Арон България ЕАД, са се наложили както в домакинствата в България , така и сред професионалистите. Продуктовата гама , може да се открие в големите хипермаркети и разбира се на онлайн магазина им.

www.aronbg.net

Модулните алуминиеви скелета са с работна височина от 2м до 14м , а платформата може да бъде с размери 2м, 5м и 3м.

Алуминиевите стълби са с максимална товароносимост до 150кг и отговарят на EN 131.

Малките икономични алуминиеви скелета до 4,5м са електроизолирани стълби с фибростъкло и имат товароносимост 150кг.

Арон България ЕАД предлага още и домакински стълби,мултифункционални стълби, еднораменни, двураменни и трираменни стълби.

Освен малките и модулните алуминиеви скелета, фирмата предлага и аксесоари за модулни алуминиеви скелета.

Арон България ЕАД предлага на своите клиенти и стълби , които са електроизолирани от стъклопласт, телескопични стълби за стълбище , професионални и домакински , както и степенки за тях.

Доверете се на качествотои добрата цена. Изберете българското !
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Звукоизолацията-на-Вашето-жилище-норми-и-разновидности

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

алуминиеви стълби скелета българия арон еад фирмата през url както производството net производство височина работна предлага домакински aronbg www може първите товароносимост професионалистите така модели http модулните модулни