Зеленото строителство - едно ново поколение къщи

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

25.11.2021 г.    21.06.2024 г.    526 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Зеленото строителство - едно ново поколение къщи

Блог » Строителство и ремонт

Зеленото-строителство-едно-ново-поколение-къщи

Независимо от площта на къщата, дали това ще е голяма сграда или скромно жилище на един етаж, това няма значение за т.нар. комфорт. Той се свързва вече не с интериора или екстериора на сградата, а е по-скоро обединяващ елемент за цялостното качество на строежа. Измерва неговата стойност като здравословната среда в самостоятелна единица. Тук нашите консултанти на строителна фирма МД-90 ще Ви покажат някой от тези основни стойности , с които може да се определи комфорта и качеството на сградата:

- високо качество измерено с коефициенти за норми на звуко и топлоизолация на сградата и обозначаването и като енергийно ефективно ниво, с което се намалява стреса и влиянието от външната среда.

- комфорт, свързан с вентилацията на сградата и нейното функциониране, независимо от метериологичните атмосферни условия и създаване на постоянна температура и здравословна климатична среда.

- модулен комфорт, който се изразява най-вече в създаването на условия за правилно и функционално разпределение на отделните пространства и тяхното мултиплициране и елементарна достъпност при експлоатация.

- природните ресурси в създаването на осезаеми фактори като светлина, слънчеви лъчи и превръщането на тези фактори в един здравословен климат на дома

Всички тези показатели като се обединят, създават условията, които са нужни за получаване на една „мечтана” високо-енергийна къща. Групирането на архитектура, технологии в проект, удовлетворява всеки, който иска да живее в синхрон във здравословна и щадяща природата „зелена” среда.

Повече за наши осъществени проекти, строителни услуги и ремонти, може да намерите на сайта и блога ни за Вас на адрес – www.md90,biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Колко-е-важен-покривът-на-сградата-и-защо

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

строителство сградата като среда зеленото тези едно ново поколение къщи комфорт качество създаването високо които може фактори условия здравословна вече който url или това един независимо осезаеми правилно показатели всички