Нападаха и обраха

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

27.01.2022 г.    27.01.2022 г.    367 Plami_1991Plami_1991

Нападаха и обраха

Блог » Други теми

Нападаха-и-обраха

41-годишен мъж е нападнал и ограбил 85-годишна жена в Червен бряг. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа и е направил пълни самопризнания, съобщи БНР.

Сигнал за престъплението е подаден на 24 януари около 17:30 часа.Минути преди обаждането жената е била нападната в дома си от непознат

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Пловдивчанин-си-поръча-вода-в-Пампорово-а-като-видя-сметката-му-прилоша

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

нападаха обраха url часа обаждането подаден януари около минути преди била жената нападната дома непознат https novini други престъплението бнр сигнал червен годишен мъж нападнал ограбил годишна жена бряг съобщи той задържан