Жестоко убийство на жена скова Руенско, жертвата била рязана и горена жива

Блог, Блог със статии и интересни факти, Други теми

06.02.2022 г.    06.02.2022 г.    447 Plami_1991Plami_1991

Жестоко убийство на жена скова Руенско, жертвата била рязана и горена жива

Блог » Други теми

Жестоко-убийство-на-жена-скова-Руенско-жертвата-била-рязана-и-горена-жива

Село Ябълчево, община Руен, почерня от полиция след получен сигнал за жестоко убийство на жена. По непотвърдена информация, тя е била умъртвена след множество порезни рани, като преди това нападателят е опитал да я изгори жива, съобщава „Флагман“, позовавайки се на съседи от селото.

novini2009.bg7.eu
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Съвети-за-пътуване-без-багаж

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

жестоко била жена убийство жива рязана горена жертвата руенско скова url след флагман нападателят опитал изгори съобщава https позовавайки съседи селото преди novini други това информация като рани порезни множество умъртвена