Устойчивото бъдеще в строителството - "умни" сгради

Блог, Блог със статии и интересни факти, Строителство и ремонт

10.02.2022 г.    17.02.2022 г.    409 mariqna_dqkova_mariqna_dqkova_

Устойчивото бъдеще в строителството - "умни" сгради

Блог » Строителство и ремонт

Устойчивото-бъдеще-в-строителството-умни-сгради

Все повече в строителството се налага все по нови и нови технолиги, системи за създаване на един нов тип сгради, които да подобряват условията на живот на хората и средата, в която живеем.

Конкурентноспособността в строителството на жилищни и нежилищни сградистроителството на жилищни и нежилищни сгради акцентира върху тяхната устойчивост и комфорт с използването на множество технологии, сензори, устройства, които да осигуряват нужният комфорт на сградата. С тези иновации в системите на строителството се осигурява все по-голям процент енергийна ефективност на самата сграда и намаляват вредните емисии повече от 50% в световен мащаб.

За постигане на всички тези нови стандарти е нужно да се работи активно в тази посока и да се създават условия за по-добри проектни условия, по- добри планове на развитие, намаляване потреблението на енергия, все по успешно минимилизиране на загубите на тази енергия с новите технологични материали и решения. Нашият екип на строителна фирма МД-90 работи за Вас в тази насока за създаването на технологичното ново поколение сгради, с които да се наложим в тази нова бизнес среда, с управление на всеки един детайл и неговата история, цел и приложение. Това дава едно по-лесно проследяване на процесите, като например управление на климатици, вентилационни системи, осветление, охрана и въобще всички отделни единици, които могат да управляват сградата по най- добрият начин с помощта на информационните технологии. Едни наистина „умни” сгради и решения за едно по-добро и сигурно бъдеще и стандарт на потребление.

Как да отличавате тези „умни” сгради?

Тези т.нар. „умни” сгради се легализират и сертифицират по определени екологични критерии със стандарти, които имат международно признание. В България един от тези най-разпостранени сертификати е сертификат LEED Gold.

Повече за нас, нашите строителни услуги и информация, която предлагаме, може да разгледате на сайта или блога ни на адрес за Вас –https:// www.md90.biz
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Звукоизолацията-на-Вашето-жилище-норми-и-разновидности

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

сгради строителството умни тези които url тази все бъдеще устойчивото нови повече един условия добри com най енергия работи сградата технологии комфорт решения всички жилищни нежилищни sitename http управление системи едно