Гео БГ е сайт за полезна информация, интернет реклама и СЕО

Тук можете да публикувате статии с линкове, да рекламирате вашия сайт или фирма и да намерите полезна информация

Блог » Здраве и медицина

drstavrovdrstavrov

Бръчки на челото и как да се отървем от тях

Бръчки на челото се формират от движението на челния мускул (m. frontalis). Той заема централно място в горния лицев етаж и е отговорен за повдигането на веждите, което е израз на учудване. Много хора правят тези гримаси несъзнателно, което води до появата на хоризонтални линии в тази област. Първоначално тези бръчки са динамични и са видими само при съкращението на мускула, след което изчезват при неговото отпускане. С времето те се превръщат в статични, които са налице и в състояние на покой. Недостатъчната хидратация, прекомерната експозиция на слънчева светлина и солариуми без адекватна слънцезащита са фактори, които ускоряват този процес. Една от най-честите причини, поради които пациентите посещават дерматолог за корекция на бръчки по челото, е неволните мимики с вежди в рамките на комуникация. Ефектът от процедурата е с продължителност от 4 до 8 месеца. Много често след няколко поредни апликации на ботулинов токсин неволното повдигане на вежди изчезва, въпреки че действието на продукта отдавна е отминало. Процедурата не е болезнена и се понася добре и без упойка. При желание зоната може да бъде обезболена с лидокаин на крем за 10-15 минути. Кожата на челото се почиства. Вашият лекар ще Ви накара да повдигнете веждите си нагоре. По този начин той ще може да прецени силата на челния мускул и дали повдигате веждите симетрично. След това с помощта на молив ще нанесе точките, в които предстои да се инжектира. Те се определят строго индивидуално и зависят от проекцията и динамиката на челния мускул. Възможно е в рамките на две процедури да има различие в точките и в необходимите единици. Ботулиновият токсин се инжектира с много нежна игла, след което кожата внимателно се почиства. Може да откриете още полезна информация на drstavrov.com

 

Директория » Здраве и медицина

drstavrovdrstavrov

Добре дошли в Dr. Stavrov Aesthetics - Dr. Stavrov Aesthetics

Здравейте, аз съм д-р Константин Ставров. Срещам точната наука и индивидуалната красота по пътя към хармоничния външен вид.

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Преустройството-интериор-с-нова-и-модерна-визия

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

здраве медицина stavrov aesthetics бръчки челото как отървем тях добре дошли