Каталог

Каталог на фирми, стоки и услуги

Каталог » Бизнес и търговия

kanadakanada

Такси Китен www.taxikiten.eu

Таксиметрова компания в град Китен.ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ Може да ни повикате за превоз до и от летището, до хотела, до заведения и други.

 

Каталог » Авто-мото

Carco.bgCarco.bg

Употребявани авточасти Carco.bg - онлайн магазин

Решен да направи разликата, нашият основател се зае да създаде не само онлайн платформа, където хората да могат да купуват използвани авточасти. Carco не е само онлайн магазин, в който има огромно разнообразие от употребявани части. Carco e и физически магазин, който може да посетите на място в квартал Кремиковци. Нашият собственик успя да подбере в екипа на Carco изключителни професионалисти. Имаме съчетание на опит и младост, където техническите познания върху устройството на автомобила са като втора природа. Професионализъм, тъй като огромна част от колегите се занимават с ремонти, разглобяване и продажба на употребяване авточасти повече от 20 години. Мисията ни е да създадем най-големият онлайн магазин за авточасти втора ръка, в какъвто Carco се превърна. Вижданията ни са, че авточастите трябва да бъдат достъпни, по джоба на всеки. Да бъдат надеждни и с дълъг живот при правилна втора употреба. Да сте сигурни, че когато ги закупите от нас и поставите на автомобила си, няма да има място за притеснение. Ще бъдете в абсолютна техническа изправност. Във визията ни е да имаме всичко, което клиента търси. Всеки ден добавяме по над 2000 артикула. Водим отчет на онова, което клиентите търсят и правим максималното, за да го осигурим. Процесът по изкупуване на коли е непрестанен. Carco разполага не само с огромния си склад и техника за разкомплектоване на автомобили. Имаме и камиончета тип пътна помощ, с които успяваме да стигнем до всяка една точка на страната, откъдето може да извозим всяка една кола. Реализирахме идеята си да бъдем удобни и за хората в най-отдалечените места на страната, като успяваме да доставим поръчаното от тях. Всеки един може да поръча само с един-два клика. А ние изпращаме до адрес удобен за получателя. При това по възможно най-бързия начин, така че ако всичко е наред, още на другия работен ден да бъде на разположение. Ние знаем колко е важно за нашите клиенти, да отстраняват повредите по своите автомобили бързо и лесно. Затова сме се усъвършенствали да правим всичко необходимо за бърза доставка на поръчките. Имаме и клиенти, които предпочитат да дойдат на място на физическия ни адрес в квартал Кремиковци. Където лично да тестват и проверят онази част, която са си харесали, или искат да подменят. Така че сме успели да отговорим и най-високите очаквания, които клиентите ни имат към нас.

 

Каталог » Авто-мото

kanadakanada

Taxi Kiten

Таксиметрова компания в град Китен и град Приморско. Поръчайте вашето такси ! www.taxikiten.eu

 

Каталог » Бизнес и търговия

KoliZaScrapKoliZaScrap

Динетрайд България Изкупува коли за скрап | Най-добри цени

Ние сме българска компания, която дейност е изкупуване на коли за скрап. Компанията ни е ориентирана в природосъобразното третиране на метални отпадъци. Най-важната ни работа е концентрирана върху премахването на излезли от употреба моторни превозни средства. След това - транспортирането им, съхранението им до момента на разкомплектоване и същността на тяхното рециклиране. И естстествено - преработването им в скрап за повторна употреба. Създадени сме през 2008 година и вече 16 години изукупуваме автомобили в цялата страна. Така че, ако Вие се чудите, как да продадете колата си за скрап, не се колебайте да ни се обадите.

 

Каталог » Магазини и аукциони

Aphrodisiac.bgAphrodisiac.bg

Aphrodisiac.bg

Sex Shop Aphrodisiac.bg е Секс Шоп за еротични продукти, доверете се на 100% Дискретна доставка за палави играчи. Пазарувайте онлайн сега!

 

Каталог » Здраве и медицина

DecataDecata

Децата ЕООД

Опознай света на децата с Алекс и Ива-Симона - детски психолог, консултант, арттерапевт и ерготерапевт. Детски психолог Ива-Симона помага на родителите и учителите да разберат децата истински, за едно успешно партньорство и благополучно развитие. В кабинета на Ива-Симона в Стара Загора можеш да запишеш час за: Диагностика на поведението и уменията - ако се притесняваш, че детето ти изпитва затруднения, не се държи “както трябва”, тежко му е в училище или е жертва на тормоз. Консултация на деца, родители и учители - ако очакваш дете и чувстваш несигурност, притеснение, страх и търсиш съвет и подкрепа; ако ти е трудно да се справиш с детето, работата, къщата и рядко се грижиш за себе си; и най-вече ако се притесняваш за развитието на детето си. Индивидуална и групова терапия - създава се план за психологична подкрепа, където се описва детайлно каква терапия ще бъде най-подходяща за твоето дете и семейство, така че да се постигне максимален ефект с разполагаемите ресурси.

 

Каталог » Здраве и медицина

Ivanka24Ivanka24

W-loss капки са продукт на базата на компоненти от естествен произход.

W-loss капки са продукт на базата на компоненти от естествен произход. Използването на този продукт според инструкциите ви позволява бързо да подобрите храносмилането и да намалите теглото. Поради естествения си състав, той практически няма противопоказания, с изключение на индивидуалната непоносимост към компонентите. Освен това в България можете удобно да закупите тези капки на официалния уебсайт: bg.w-loss.shop/

 

Каталог » Уеб дизайн и оптимизация

P.TodorovP.Todorov

Агенция за дигитален маркетинг Digitalink

Digitalink е дигитална агенция с фокус върху Performance маркетинг - Google и Meta ads, графичен и уеб дизайн и копирайтинг. Ние разбираме колко е важно да бъдете видими онлайн в днешния конкурентен пазар. Ето защо предлагаме индивидуални решения, изработени така, че да отговарят на уникалните нужди и цели на всеки клиент. Ако искате да развиете бизнеса си онлайн, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Каталог » Бизнес и търговия

P.TodorovP.Todorov

Рекламна агенция Corporate Gifts (част от Pen Shop Group)

Рекламна агенция Corporate Gifts предлага брандиране на рекламни материали и корпоративни подаръци. Част от услугите, които предлагаме са: • Предметна реклама, включваща артикули от всякакво естество – брандиране на различен тип рекламни продукти – чаши, флашки, ключодържатели, външни батерии, шапки, тениски, аксесоари за кола и много други. • Печатна реклама – дизайн и печат на флаери, визитки, календари, тефтери и др. • Външна и вътрешна реклама – брандиране и ребрандиране на офиси, магазини и автомобили. • Дигитална реклама - графичен и уеб дизайн, Google и Facebook реклама, SEO и копирайтинг., Corporate Gifts работи директно с европейските лидери в продуктовата реклама и с изградена партньорска мрежа в Китай. Силните партньорски връзки им позволяват да бъдат гъвкави както в предлаганите артикули, така и в оферираните цени. Фирмата разполага с пет машини за лазерно гравиране на метали, две машини за лазерно гравиране на неметали, два принтера за пълноцветен печат Mimaki и машина за топъл печат. Всичко това позволява гравиране и печат на големи тиражи от рекламни артикули, както и на единични продукти на място в офиса на Corporate Gifts. Могат да гравират Вашето лого, текст или друг надпис на продукти от естествена или изкуствена кожа, метал, метализирана пластмаса, стъкло или дърво. Също така имат възможност да се гравират снимки върху някои видове полирани метали.

 

Каталог » Здраве и медицина

D-rDimitarMarinovD-rDimitarMarinov

Д-р Димитър Маринов

Д-р Димитър Маринов е завършил медицина с отличие през 2017 година и е специализирал хранене и диетика до 2023 година. Той е доктор по науки от 2021 година и работи като лекар-асистент в Медицински университет - Варна. В своята практика, д-р Маринов прилага принципите на медицината, базирана на доказателства, като предлага специализирани консултации и изготвяне на индивидуални хранителни планове за различни здравословни състояния: - Метаболитни нарушения: наднормено тегло, затлъстяване, инсулинова резистентност, подагра, остеопороза, холестерол и триглицериди. - Остри и хронични заболявания: проблеми със стомаха и храносмилането, диабет тип 1 и тип сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни нарушения, както и злокачествени заболявания. - Подкрепа при бременност и кърмене, ниско тегло и недохранване. - Оптимизация на спортни постижения и постигане на целева физика. За повече информация, посетете моята уебстраница: www.drmarinov.com/about-me

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Докоснете-се-до-Непознатите-културно-исторически-богатства-на-Варна

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бизнес търговия медицина здраве авто мото агенция www дигитален продукт базата компоненти естествен произход уеб дизайн оптимизация digitalink маркетинг loss рекламна corporate gifts част pen shop group димитър капки децата еоод изкупува употребявани авточасти carco онлайн магазин taxi kiten динетрайд българия коли taxikiten скрап най добри цени магазини аукциони aphrodisiac китен такси маринов