Каталог

Каталог на фирми, стоки и услуги

Каталог » Здраве и медицина

internetreklamainternetreklama

Офталмолог - д-р Драгомир Драганов специалист по Очни болести

Погрижете се за Вашето зрение, като посетите медицински център „Медикал лайф“. При нас ще откриете специалисти офталмолози с богат опит в диагностицирането и лечението на очни заболявания. Нашата мисия е да Ви предложим професионални медицински грижи, които да подобрят Вашето здраве. Не чакайте дълго, а посетете наш офталмолог, дори и да не Ви е нужно специално лечение, а просто за профилактичен преглед. За повече информация заповядайте в нашия сайт:

 

Каталог » Консултиране и посредници

jorojordan22jorojordan22

Top Skills Recruitment - агенция за търсене на работа

Top Skills Recruitment е българска водеща фирма в набирането на работен персонал и предлагането на разнообразни професионални позиции за бъдещи служители в различни сфери на действие. Компанията се отличава с професионализъм, новаторство и надеждност. Услугите на Top Skills Recruitment включват предоставяне на насоки и консултации от опитни специалисти, изготвяне на персонализирани услуги спрямо потребностите на бизнеса, както и управление на целия процес по инструктиране, картографиране на пазара, проучване и подбор. Агенцията Top Skills Recruitment предлага иновативни дигитални инструменти, предназначени за измерване и анализиране на качествата, уменията и мисленето на кандидатите за работа. С модернистични подривни подходи агенцията спомага на бизнеси от различни сфери да открият своя перфектен работен кадър. Top Skills Recruitment обслужва интересите на компании в сферата на финансовите услуги, строителството, аутсорсинг и бизнес услугите, логистика и транспорт, маркетинг и продажби, и др. Освен в полза на компаниите, агенцията работи и в интерес на бъдещите служители. Фирмата предлага богат каталог от обяви в различни направления, които да задоволят търсенето и интересите на кандидати от всяка бизнес сфера. Top Skills Recruitment подбира и изготвя надеждни обяви, които да отговарят на посочените изисквания и да снабдят кандидата със сигурност.

 

Каталог » Бизнес и търговия

jorojordan22jorojordan22

Бизнес Парк Русе

Бизнес Парк Русе предоставя на гр. Русе и региона първокласна работна среда. Неговата цел е да отговори на динамиката на пазара и на последните международни стандарти в бранша и да гарантира качество в професионален план Бизнес Парк русе отговаря на всички изисквания, по които се развива пазара: . все по-интензивно навлизат международни компании; . високите изисквания на работещите у нас чужди фирми към офис площи от по-висок клас; . изискванията на българския бизнес към характеристиките на работната среда и търсенето на по-съвременни, комуникативни и луксозни бизнес пространства. Научете повече на официалния сайт на бизнес парка или използвайте останалите методи за комуникация и запитвания.

 

Каталог » Дом и семейство

internetreklamainternetreklama

Винтидж мебели от дърво-Exotic21

Нашите винтидж мебели от дърво са с уникален стил, защото са изработени от дървени материали и са вдъхновени от класическите дизайни. Тези мебели са с история и имат характер, който добавя атмосфера във вашия дом. Ние от Exotic21 предлагаме винтидж мебели от дърво, които са уникални и създадени с любов и внимание към детайлите. Те са ръчно изработени и отразяват старинния дух на мебелите, като в същото време предлагат удобство и функционалност за съвременния живот. Изберете Exotic21 и добавете история и характер вyw вашия дом.

 

Каталог » Хоби и свободно време

vencislava.hristvencislava.hrist

Fitzona

Онлайн търговия със спортни стоки, фитнес уреди, свободното време и туризъм Fitzona е онлайн магазин за фитнес уреди. Спортни стоки за деца и възрастни. В онлайн магазина има фитнес уреди от всички марки внасяни в България. Те са разделени на кардио уреди и силови уреди. Силовите уреди са разделени на домашни и професионални. Имаме професионални уреди за зала. Кардио уредите имат вече секция за външен фитнес. Уреди за паркове и площадки. Кростренажори, бягащи пътеки, велоергометри, комбинирани уреди, специалицирани уреди, степери, гладиатори, лежанки. Наред с тях има тежести, лостове, дискове от всички видове. Домашни уреди, професионални уреди, кардио или силови на повечето известни марки KETTLER, Hammer, AB FIT, Diadora, Finlo, TOP Sport и много други. Спортни стоки които включват батути и трамплини за игра и скачане. Боксова екипировка - ръкавици, чували, чучела. Уредите ни за здраве и красота са стотици. Тук има представени всички апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, инхалатори и овлажнители. При нас има масажиращи уреди за тяло, за крака, уреди за рехабилитация и възстановяване. Вибриращи платформи, професионални и домашни, както и всички модели масажиращи седалки. Тук има уреди за вибромасаж, шиацу и акопресура. Барбекю и грил на немската фирма LANDMANN. Чугунени барбекюта за къмпинг.

 

Каталог » Магазини и аукциони

gsolutionsgsolutions

ЕТ Славелия

ЕТ Славелия e фирма специализирана във внос и търговия (на едро и дребно) с висококачествени резервни части за ремонт на домакински и професионални уреди. Компанията разполага с богата складова база, с широк асортимент от резервни части на водещи производители, част от които са: BOSCH, AEG, WHIRLPOOL, PHILIPS, ZANUSSI, CANDY, ZEROWATT, ARISTON, INDESIT, SILTAL, ELECTROLUX, GORENJE, SIEMENS, ARDO MERLONI и др. Техно Славелия / Techno Slavelia предлага резервни части и сервиз на : автоматични перални, бойлери, готварски печки, фурни за вграждане, плотове за вграждане, климатици, малки уреди, микровълнови печки, отоплителни уреди, прахосмукачки, сушилни, съдомиялни машини, хладилници и др.

 

Каталог » Стоки и услуги

jorojordan22jorojordan22

МеЛа99 - първокласно работно облекло и работни обувки

Мела99 е онлайн магазин, специализиран в дистрибуцията на дрехи, аксесоари и обувки за работното място. Сайтът включва богата продуктова гама, която прави комфорта и удоволствието в работната среда възможни. Онлайн магазинът Мела99 съдържа облекла и аксесоари според сезона – летни работни дрехи, комплекти, летни гащеризони, къси панталони и т.н. В него има и зимни работни облекла като дрехи от полар, гащеризони, блузи и др. Мела99 предлага и продукти за осигуряване на защита и сигурност на работното място като шапки, каски, предпазни очила и щитове. В интернет магазина Мела99 се предлагат готови решения за оптимизация и улеснение на всяко работно място, независимо от времето, сезона или вида професия.

 

Каталог » Строителство и ремонт

homerepairhomerepair

Вътрешни и външни строителни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект. Ние сме на среща, когато имате нужда от: Строителени и довършителни ремонти Плводив Електроуслуги; Цялостен ремонт на баня; Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини ВиК и Ремонт на баня/тоалетна Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации; Смяна и монтаж на водосточни тръби; Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др. Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители; Монтаж на осветителни тела, луни, огледала; Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения; Полагане на стенни и подови плочки; Поставане на подови настилки и облицовки Демонтаж на подови настилки и покрития; Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат; Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки; Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване; Полагане на новите настилки - вътрешни или външни; Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон; Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон; Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата; Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции; Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон; Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите; Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли; Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки Зидарии, вътрешна и външна изолация Зидария с плътни тухли единични или четворни; Зидария с плътни тухли итонг; Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг; Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата; Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам; Поставяме всички видове външна изолация - стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване

 

Каталог » Консултиране и посредници

AdvokatIlievaAdvokatIlieva

Адвокат Славяна Илиева

Юридически и правни услуги на територията на община Разград, правни консултации, юридическа защита, адвокат семейно и наследствено право, адвокат гражданско право, адвокат изпълнително производство

 

Каталог » Бизнес и търговия

BoomBVapingBoomBVaping

Boom B Vaping LTD

Boom B Vaping е специализиран вейп магазин за продажба на електронни цигари, течности, бази, концентрати, никотинови соли и всички продукти свързани с вейпинга!

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-изберем-правилният-строител-за-нашата-къща

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

бизнес консултиране посредници ремонти търговия здраве славелия стоки услуги мела първокласно работно облекло работни обувки строителство вътрешни ремонт магазини външни строителни довършителни пловдив адвокат славяна илиева boom vaping аукциони свободно fitzona търсене офталмолог драгомир драганов специалист очни болести top skills recruitment агенция работа време парк русе дом семейство винтидж мебели дърво exotic хоби медицина ltd